Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

19 June 2012

bertukar status sudah..

assalamualikum semua..
mata dah start ngantuk baru la rase nak wat n3 baru.
lama dah xde post pe2 kat blog ni.

ahad tadi bersamaan 17hb 6 kawan aku noreen dah pun selamat jadi isteri org.
meriah betul majlisnye. 
cantik dan manis kawan aku yg sorang ni bila dimake up kaw2 punya
 sampai ada yg kata dah iras2 pelakon Tasha Shila plak.
 kembang la member aku yg sorang ni.he3..

aku ucapkan selamat pengantin baru dan moga kalian berdua (Noreen & Nazim) bahgia hingga ke akhir hayat. jgn mrajuk2 ye pn. reen...:)




18 comments:

Iffah Afeefah said...

comel sngt bile die pakai putih tu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

cantik ur fren ni..manis je..
tahniah utk dia..;-)

KuNanGKuNanG said...

Iffah Afeefah: cute kan dia..:)

KuNanGKuNanG said...

rose: bila dah make up muke jadi lain..cantik..:)

::FAIZ:: said...

tahniah buat mereka

KuNanGKuNanG said...

FAIZ: terima kasih...:) ( sy wakil jawabkan tuk mereka)

NAZRUL AZAT said...

selamat pengantin baru. padan sgt2 dua2 pengantin kan, yeeayyyy

KuNanGKuNanG said...

NAZRUL AZAD: sama cantik sama padan dan dua2 pun tinggi lampai..:)

Hafizin Jamil said...

bila la nak jadi suami orang ni..ahaha

KuNanGKuNanG said...

Hafizin Jamil: amboi xsabar nampak..he3..tp kalau dah ada calonnye cpt2 le..jgn tunggu lama2 nnti lama2 dia diambil org..haha

nn lylyn said...

cantek orgnye =) tahniah

KuNanGKuNanG said...

nn lylyn: tq bg pihak kwan sy ni..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik sgt pengantin

KuNanGKuNanG said...

Lydia Miza: tq...moga dia bahgia sbb sblum ni byk dugaan yg dia tempuh..:)

Suhami Ahmad said...

wah...tasha shila...hehe

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: hehehe...:p

Ca Cik Duyung said...

awak tu bila lg..hihi

KuNanGKuNanG said...

ca: insyaAllah sy ujung taun ni..doakan semuanye berjalan lancar ye ca..:)