Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

14 August 2012

nyahla kau dari situ!!!


jangan salah baca tajuk ok..nyah bukan
MAK NYAH ye..he3..
geram betul aku malam td bila tengok bilik belakang tetiba ada anai2.
bilik tu aku wat stor jadi banyak la kotak2 kat situ.
ntah camne tergerak ati lak nk intai2 bilik2. tetiba aku tengok kat hujung dinding punyala banyak anai2.
bekeje lak aku nak sembur ngan racun.
 nasib baik racun anai2 tu mmg ada stok kt rmh.
nampak gayanye malam ni kenela aku kemas bilik belakang tu lg..

wahai anai2..tolong la cari tempat lain..jangan la menumpang kat rmh aku...plzzz.........

6 comments:

Iffah Afeefah said...

anai2 pon nk hdup gak kan

Rai said...

anai anai ni kalau da start bersarang tu memang susah nak hilang.. kena cari punca sarang dia tu.. biasanya diorang buat rumah kat bawah lantai..worst case kena panggil pest killer tu.. diorang akan cari dan buang sekali dgn sarangnya sekali..

KuNanGKuNanG said...

iffah afeefah: tp kan iffah, anai2 tu nakal sikit..habis barang2 sy..huhu...

KuNanGKuNanG said...

Rai: 2la jiran sy pun cakap camtu.mmg kene panggil pest killer gak.

Nizam said...

Kalau la kene kat almari buku.Aduyai...

KuNanGKuNanG said...

Nizam: dah penah kene skali..habis novel dan majalah..buka2 dah kosong.huhu