Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

03 September 2012

menunggu

menunggu bukan penunggu ye...hehehe..

aku sedang menunggu dengan kadar kesabaran yg semakin menipis..

penantian ni kan suatu penyiksaan..

bukan pe sangat pun yg aku tunggu sebenarnye..

nak tau pe yang aku tunggu2 sangat tu?tengok gambar kat bawah ni.

tadaaaaaaaaaa...........

set katil..tapi yang aku oder xla cantik dan semahal cam gambar ni..

dan yang ini juga..set sofa baru..he3

22 comments:

Anamarza Sue said...

wah bila nak sampai segala perabut tu? bestnya dapat beli baru ...

hajar said...

ewaaahhh beraya dgn perabot baru eh...:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa waaa... ni prepare utk kahwin nie.. hehehe

KuNanGKuNanG said...

Anamarza Sue: td sy call td pekerje kedai perabut tu cakap dalam minggu ni akan sampai cuma xtau tarikhnye bila..beli sikit2..xla rase sangatkn.:)

KuNanGKuNanG said...

hajar: he3..org beli sblum raya, sy dah pas raya pun perabutnye xsampai lg..

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadanan: wah..pandai la moon ni..a'ah tuk pas kawin..skrg ada dah katil tp single la...biasa la rumah bujang skrg ni barang biasa2 je kan..kene la tambah sikit2..:)

Nizam said...

Stand by untuk raye haji la yek.

KuNanGKuNanG said...

Nizam:he3..boleh jg...aidilfitri xpakai perabot baru so aidiladha dapat la merasa benda baru..he3

Amie said...

Bestnya... mesti masih ada bau kedai / kilang ni he he heh

Gen2Merah said...

wahhhh, semua kita impikan set perabot yang cantik macam tu.. semoga ianya bakal menyerikan suasana rumah kunang kunang sekeluarga ye..

syiela said...

amboi lepas raya pun perabot baru :)

Asmara said...

ala syangnye dapat lepas raya. hehe..

hazila said...

Salam,

Bestnya dapat perabut baru.... nak ajak kami datang beraya ke? hehehehe

chae ra said...

da dpt perabot baru tu kene la wat open house plak pasni....

Iffah Afeefah said...

ai likeee

suke dedua

KuNanGKuNanG said...

Amie: hehe..mmg masih bau kilang lg..nak baring kt katil 2 pun rs sayang.haha

KuNanGKuNanG said...

Gen2merah: time kasih...:)

KuNanGKuNanG said...

syiela: he3..tu la pasal..wat tuk raye aji je la..he3

KuNanGKuNanG said...

Asmara: he3..xpe..tunggu raya aji posing sakan kt perabot baru..

KuNanGKuNanG said...

hazila: he3..jemputla datang..selamat hari raya..:)

KuNanGKuNanG said...

chae ra: he3..insyaAllah..open house taun depan..

KuNanGKuNanG said...

Iffah Afeefah: dua2 pun leh wat tdo lena..haha