Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

21 April 2012

separuh jiwa ku pergi

"separuh jiwaku pergi..
mmg indah semua..
dan berakhir gembira...
kau main lagi dgn fulusku..
nasib baik kau xkecewakanku...he3..."

siang tadi gi service kete
dan hasilnye mmg memuaskan..
padanla ngan harga yg perlu aku bayar.
berpeluh gakla nak kuarkan ongkosnye.huhu
tp xpela demi kete kesayangan aku tu..
banyak jasanya pada aku slama ni..


14 comments:

[PCL] said...

belanja kena pd tempat sepatutnya..mmg keperluan tu.

KuNanGKuNanG said...

PCL: btl2..keperluan lbh penting dari kehendak kn..:)

mOon EyEzS said...

pasni bley nyanyi "kudaku lari gagah berani" pulak ...hehehehee

hazila said...

Semalam pun my husband buat service kereta, tukar tayar. Sekelip mata duit melayang layang....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..xpe... kalau x bayar utk semua tu.. kang kereta tu merajuk..buat hal plak.. hehe

kang susah nak g memana..

KuNanGKuNanG said...

moon eyezs: he3..kuda silver..:)

KuNanGKuNanG said...

hazila: 2la kadang2 lebih dari tuan budgetnye..huhu

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadnan: btl tu moon, xpasal2 dia mrajuk ngan sy, camne la nak gi keje..he3

Suhami Ahmad said...

mahap kalo atok komen...tapi atok raso memang mahal sangat2 tu...agak eh dio nampak ompuan yang bawak, tu dia caj melambung cenggitu...cer survey kt kodai lain, cocah tak hargo tu

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: ye ke tok? mano la eden tau..huhu..sbbnye gi kedai yg pertama dia kata cas rm920 xtermasuk door lock motor,alarm ngan auto light.jdnye ingatkan kedai yg kedua ni dah murah la...huhu..sedihnye..sob2..sob2..:(

Ezad Skytech said...

boleh tepuk dahi tgk duit terbang melayang mcm ni....tapi takpe la..nanti meragam pulak kereta tu..lagi susah kan...huh~

Mohd Sukur Ibrahim said...

lama tak update blog ni.... separuh jiwa lagi tak datang semula ke?heee gurau ye.. boleh tolong vote saya untuk Google:: Most Inspiring Internet for Good Award.

MamaYatie said...

huwaaa...parah jugak...tp mmg keperluan & demi keselamatan tur..

KuNanGKuNanG said...

MamaYatie: huhu..kene la bayar gak..dh kite pakai dia ari2 kan..:)