Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

07 May 2012

bubur saje...

lama dah x update blog ni..
bukannye pe mmg xde idea lgsung.
xtau nak citer pe.
malam ni je ada sedikit semangat nk menulis.

semenjak dua menjak ni asik rase nak makan bubur je.
ptg td rase nak makan bubur kacang.
so sampai je rumah terus wat.
padahal baru je jumaat tadi aku wat bubur kacang.
angin pe ntah yg merasuk tekak aku ni.

minggu lepas lak wat bubur nasi.
bubur kosong je cuma bila hidang aku tabur ngan bilis dan bawang goreng.

sok lusa xtau la tekak ni nak mencekik bubur pe plak.
mungkin ke bubur lambok, xpun bubur asyura..tunggu.....hehehe...


ni bubur kacang ri jumaat.


ni bubur kacang yg malam ni punya


ni bubur nasi minggu lepas..cam bubur org sakit je kan.he3

14 comments:

Rozuan Ismail said...

bubur makan ngan roti mmg sedap

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe... sama laa kita nie... tekak tu kalau rasa nak bubur.. hari2 mau makan bubur je.. xkisah laa bubur apa kan.. janji namanya bubur.. hehe

KuNanGKuNanG said...

Rozuan Ismail: kalau xde roti tu cam xbest je...:)

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadnan: a'ah moon, tekak ni kalau time nak mkn bubur, bubur je.jap lg nak makan roti canai, seminggu dua minggu la asik ngadap roti canai je..he3

ikatankasihku said...

gmbr yg last tu menarik sgt..walaupon bubur, mkn panas2 sedap jgk tp klu org tak sihat, mkn ape pon tak rasa kan...huhuhu

tiefazatie said...

sedap gak makan bubur nie..hee..lama dh xmkn nie..

KuNanGKuNanG said...

ikatankasihku: walupun nakpak kosong je bubur tu tp mmg sedap...:)

KuNanGKuNanG said...

tiefazatie: skali2 makan bubur mmg best tp kalau ari2 rs cam org sakit lak.haha

azam said...

hari² bubur ke???

sakit ni.....hehehehe
sakit hati tgk...sedap

✿....rossa alina....✿ said...

ADOIII..TERUS RASA LAPAR.. :(

KuNanGKuNanG said...

azam: xla hari2..selang la 2 3 ari..he3

KuNanGKuNanG said...

rossa alina: balik rmh leh la wat bubur..:)

MamaYatie said...

sedapnya bubur kacang..suka makan tp pemalas nak buat..huhu

kami sekeluarga mmg suka bubur nasi @ moi..tak kira masa/hari :)

KuNanGKuNanG said...

MamaYatie: slalu pun mak sy yg wtkan bubur ni tp kali ni try wat sendiri..:)