Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 May 2012

s.t

rindu nak makan masakan kelantan...nasi kukus, nasi kerabu, cendol pulut tapai (CPT), laici susu kat tepi stadium, makan tengahari kat restoran cikgu nasi ulam, sotong goreng tepung kat PCB, abc ngan sosej besar kat warung tp jalan, tapai pulut ngan sotong sumbat, kuih cek mek, laksam, laksa kuah lemak...
rindu semuanye... :(

23 comments:

hajar said...

kunang2 nasi kukus kat awan besar pun dah cukup best dah.... nk g kelantan jauh sgt la...

Golden Rose said...

hmm terliur plak bace menu2 tu

lieynanilaz said...

membesar di kelantan kah sampai teringat..hehe.

Kakzakie said...

Apasal banyak sangat yg teringin... nak dapat kena balik kampung kot?

KuNanGKuNanG said...

hajar: xsama la hajar...tp leh gak try nnt..:)

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: sy ni makan je kejenye...he3

KuNanGKuNanG said...

lieynanilaz: xlah...cuma dulu slalu gi klate..tp skrg x dah..2 yg rindu sgt nak mkn semua mknn kat ats tu..

KuNanGKuNanG said...

Kakzakie: kene terus beli tiket bas ni...huhu

Rai said...

bergelandangan air liur saya membaca menu menu tu..kalau pasal makannn...haha..

KuNanGKuNanG said...

Rai: semuanya sedap2 kan...sy rindu nak makan semua tu..:)

tiefazatie said...

wah..byk tue..hee..nt balik kelate mkn semua sis!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi.... semua dia duk rindu nak makan nie.. hehe

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadnan: he3..xtau la selera pe yg dtg..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kekadang..moon camtu gak... kalau dah datang selera mkn tu..semua nak dimakan..

Suhami Ahmad said...

satar tak rindu??

Mohd Sukur Ibrahim said...

salam... saya nak jemput awak ke majlis kesyukuran hari lahir saya... ni email saya sukuribrahim@gmail.com harap dapat hubungi saya di email untuk kite berkomunikasi hehehe

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadanan: sama la kite moon..

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: tsatar pun rindu gak...lupa nak tulis tok..he3

KuNanGKuNanG said...

Mohd Sukur Ibrahim: sori la sy lama dah xbuka blog...tq ye..nnt sy email awak.:)

Iffah Afeefah said...

sdp ke

kne try ni

Nizam said...

Laici susu....

KuNanGKuNanG said...

iffah afeefah: kene try semua kat atas tu sbb semua best.he3

KuNanGKuNanG said...

Nizam: Laici susu sdp sgt2..:)