Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

07 September 2012

isi borang



salam jumaat semua..

alhamdulillah br pas lunch, kenyang rini makan KFC..
ada yg jeles x?hehe

seminggu dua ni ku sibuk dok isi borang nikah.
pihak lelaki punya dah settle,
aku punye je cam kelam kabut sikit.
tp alhamdulillah malam tadi dah siap sepenuhnye.

sekarang isi kene online pastu baru print.
ada tu time aku nak submit tu la line ting tong.
nak menangis je rase..

malam tadi lak abah aku call kata sorang saksi kene tukar, so sekali lagi la aku kene ubah form tu..

so aku kene balik kg dan amik cuti tuk bawa borang kat kadi dan antar kat pejabat agama.

doakan semuanye berjalan lancar ye..:)

*tq pd family aku yg banyak menolong..

10 comments:

hajar said...

kunang2 jgn lupa jemput saya yer...

KuNanGKuNanG said...

hajar: insyaAllah hajar..member2 blogger akan dijemput...:)

Anamarza Sue said...

majlis buat kat mana? Tahniah bakal melangkah ke dunia baru..

KuNanGKuNanG said...

Anamarza Sue: majlisnye bulan 11 kat sekinchan...insyaAlah dah dekat tarikh nnt sy jemput..:)

Rai said...

tahniah!!

good luck ya..semoga semuanya berjalan lancar..

KuNanGKuNanG said...

Rai: time kasih Rai...mudah2han..amin...

syiela said...

tahniah ye// moga di permudahkan segala urusan nanti

KuNanGKuNanG said...

syiela: time kasih syiela...:)

QasehnyaRania said...

insyaAllah..mudah2an dipermudahkan..
ingt zaman ciksu nk nikah dulu..
ghasa nk nangis buat semua tu..huhu

dugaan ...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

KuNanGKuNanG said...

QasehnyaRania: a'ahla ciksu..mmg ada masa sampai rase geram dibuatnya..huhu..