Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

07 November 2012

Mohon doa kawan-kawan..

Assalamualaikum semua..

Lama dah aku tak wat n3 kt blog ni..
xde idea satu hal, sibuk wat persiapan pun ye juga..
sekarang ni musim hujan, pagi ok tiba2 petang mendung dan hujan..
majlis nikah aku sabtu ni.
mohon kawan2 doakan cuaca elok ye time nikah dan majlis sanding minggu depan.


pagi tadi msg mak kat kg tanya hujan ke x.
mak kata kt rumah aku dah banjir,
sampi air masuk kt bilik air bahagian blkg rumah..
hujan malam td 3 jam xhenti2..
terus rasa risau sampai kluar gak la air mata ni..
xputus2 aku doa moga time majlis aku nnt cuaca ok..
mungkin ni dugaan tuk aku..aku redha..:)
mudah2han hujan yang turun bersama dengannye 1001 rahmat..


12 comments:

azam said...

Selamat hendakNya....
Tahniah ye

QasehnyaRania said...

insyaAllah mudah2an baik2 aja,..

nway selamat pengantin baru ;)
tahniah

10 markah.mmg buat eskerim goreng pon..hihi

KuNanGKuNanG said...

azam: mudah2han..amin...:

tq ye...

KuNanGKuNanG said...

QasehnyaRania: tq, amin...

yes, kan btl...dah agak dah..he3...siap dapat 10 marmak lg..suke3x..:)

syiela said...

harap takde apa2 ye.. moga majlis berjalan lancar nanti

Kella said...

ouh... dah nak nikah!!! tahiah!! tumpang gembira ni..
semoga semuanya selamat..
semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah..
selamat mengharungi kehidupan sebagai isteri... =)

KuNanGKuNanG said...

syiela: time kasih syiela..amin...

KuNanGKuNanG said...

Kella: time kasih..skrg sorang nnt dah berdua..kene sesuaikan diri..he3

Nasz said...

saya pun doakan harap tiada apa-apa berlaku. cuaca pun harap elok. anyway, tahniah saya ucapkan. menuju ke zaman berdua pula sekarang ek? Saya dah lama berada di zaman berdua dan sekarang tengah tunggu untuk ke zaman berdua + baby. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

WuMing said...

Hujan lepas akad nikah jelahh....

KuNanGKuNanG said...

Nazs: tahniah jg wat awk dan isteri..bertambah ahli kelarga...:)

KuNanGKuNanG said...

WuMing: he3...:)