Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

10 May 2011

ahad lepas...

hujung minggu lps aku balik kg cam biasa...mmg tiap2 hujung minggu kalau xde pe2 aktiviti pe2 aku akan balik kg tercinta...maklumla kg aku bukannya jauh sangat...sejam dah leh sampai...dekat x?he3..tapi kalau nak rase jauh aku drive la 40km/j.....kalau camtu 2 jam la baru aku sampai..kalau dah kt kg ni cnfirm la nak mak masakkn yang best2 kan? mak masak mmg best...aku masak mmg xbest.(camner nak kawin ni???)huhu.. pagi ahad ada la sorang mamat ni ngan bodyguardnya datang rumah...pin pin....pon pon...bunyi hon kete dia..he3..dengan penuh kesopanan dia bagi salam dan aku pun dengan penuh keayuan buka la pintu...sambil tersengeh2 dan aku balas ngan senyuman yg menggoda (goda la sangat, dia ckt pun x tergoda..)hahaha, dia hulur pada aku 1 plastik penuh udang galah...(aku yg paksa dia bagi pada aku..he3)bestnye...sedap tu...fresh lagi, dia gi pancing sendiri smalam...udangnya siap dah dibersihkan lagi tu....tq ye c.abg...so udang galah tu mak wat masak gulai..pastu sparuh lagi mak goreng...mmg btl2 sdap sbb rasanya manis sangat...




*gambar ehsan en.googles.nk snap gmbar xsempt sbb xsabor nak makan.he3

11 comments:

AZANI said...

Assalam kunang kunang

nikmat udang,dah tak boleh kurasai, allergik...
tengok je, belacan pun tak boleh...hu hu hu.

KuNanGKuNanG said...

AZANI: he3..sama la kite..tapi sy lum sampai tahap kritikal lagi..masih leh makan. tp pe2 jd pas bantai udang2, tanggung la akibatnye..huhu

RaraPuing said...

yummy kemain lagi udang dia bagi kite jeles jer hehehe

KuNanGKuNanG said...

RaraPuing: he3..sdp udang tu tau..

ainina rasidan said...

hamboi.. sedap ngat aihh.. :) :)

hani@debumelukut said...

Sebut jer udang, suku sakat udang mana pun, semua akak suka.
Best la kunang kunang masih boleh manja dgn mak, makan masakan mak gitu.
Oh Azani allergik udang yer..rugi lah, kurang satu nikmat dunia..hehehe

KuNanGKuNanG said...

ainina rashidan: mmg sedap sgt..fresh lg..pijol pun mkn xingt dunia.he3

KuNanGKuNanG said...

hani@debumelukut: 2la kak, mkn xpandang kiri kanan dah...he3..

ainina rasidan said...

haha.. tgk pun tau sedap ngat aih.. :)

azian said...

kunang2...apsal tak anto sikit kat akak!!!!ni yg nak g sane nih....ade lg tak????selangor tu boleh balik hr je kot...heheheheh

KuNanGKuNanG said...

azian: he3...meh le dtg kg sy...leh la rase akak plak yg masak udang2..he3