Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

15 March 2013

Kenapa tak boleh ye?



maaf la nk tanya sikit ni..

mmg kite boleh follow 300 blog saje ke?

kenapa limitnye sikit sangat.

ada xcara kite leh follow blog lebih dari 300?

hamba yg serba tak tahu ni mohon bantuan...

harap ada yg boleh bagi jalan penyelesaian.

11 comments:

Anamarza Sue said...

salah satu cara boleh copy URL blog yang nak di follow pas tu letak kat widget bloglist

Hanis Azla said...

salam kunang-kunang..

eh.. betul ke sampai 300 aje yg boleh follow sbb rasanya mcm takde masalah klu follow lebih pun.. cuma masalah akak, klu kat ofis button follow langsung tak appear bila kat ofis.. tak dapat nak follow blog org lain..

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: dh try..tp xblh jg..

KuNanGKuNanG said...

Haniz Azla: wslm, xyau la nape blog sy kot yg problem.mmg bila sy add nk follow trs kuar msg kata xboleh follow dah sbb dh follow 3oo blog.pelik btl la..

Golden Rose said...

ntahla....sha rasanya dah follow lebih dr 300 blog

QasehnyaRania said...

cikru rasa dah follow lebih dari 300

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xtau plak ada masalah camni..huhuhu


hajar said...

errr.....saya punya ok jer...

azian said...

knp tak boleh??/
akak ok jekkk
hihihi...jgn lupe follow akak...hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dear.....lamanya x update... rindu laa...

KuNanGKuNanG said...

Moon: ada gak org cari kite rupenye..he3..tq..xtau nk update pe la moon...