Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

08 October 2012

hujung mingguku...

hujung minggu td semua perancangan berjalan lancar alhamdulillah..

hari sabtu fitting baju tuk majlis sanding rumah aku bulan 11 nanti.

awal sangat?mmg awal pun tp xpelah senang kalu dah settle cptkan.

lagi pun tunang aku keje shift so susah sangat nak cari masa tuk wat persiapan kawin kami sama2..

ahad plak gi kenduri sepupu aku kawen, taun ni ramai betul yg berlumba2 mendirikan masjid. termasuk la aku..hehehe...

petangnye anta adik aku ke rumah sewa dia tp sebelum tu kitorang gi seksyen 2 dulu nak pekena ABC yg power kt situ..

lunch ditengahari sabtu - KFC Zinger double down...
kenyang betul sbb daging tebal tu...

posing di hari ahad sblm gi kenduri kawen..:)

ni la kedai ABC sedap tu..harga pun berpatutan..


tengok...ada yg jeles x?he3...harga cuma rm3.50, penuh ngan coklat, aiskrim, buah2han, kacang..

10 comments:

inazamri said...

singgah malam kat sini tgk ada abc sedapnya.

KuNanGKuNanG said...

inazamri: tgk je dh sedap, klu rase berganda2 sedapnye,,he3..:)

Amie said...

darah manis... mudah2an semuanya akan berjalan lancar, bestnya dapat buat perancangan rapi sebelum kahwin, tentu puas hati nanti.

KuNanGKuNanG said...

Amie: time kasih...harap2 pe yg dirancang menjadi..doakan kebahgiaan kami ye..:)

Miss PIJAOSIX said...

salam...

dah nak kawen ek..tahniah....!!! jgn lupe jemput k...heee

KuNanGKuNanG said...

Miss PIJAOSIX: a'ah time kasih..:) insyaAllah pertengahan bulan november.

Rai Ourkizuna said...

mak aih..kat mana ni?

KuNanGKuNanG said...

rai ourkizuna: Kt seksyen 2 shah alam..tp tempat ni parking payah sikit la..sbb nak sangat makan abc ni sanggup paking jauh pastu jalan kaki..huhu

Suhami Ahmad said...

wahhh, murahnya abc tu,...nampak sodap!

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: mmg murah, rase xleh nak ckp, sedap giler.......dalm tu ada campuran buah2 fresh, bukan yg dalam tin tau..ada tembikai, epal,oren...