Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

16 January 2012

orang yang sama ke tak ni?

assalamualaikum..
selamat malam semua..
pe menu makan malam ni?
aku goreng bihun je tadi pas tu wat air sirap.
kenyang syukur alhamdulillah..

korang pernah x jumpa org yang pelik?
bukan pelik pe..karakternye yang pelik.
contoh la kan, time masej ngan kita kat hp,sopan je ayat yg digunakan.
tp time komen dalam face book bukan main lagi cam xsuka sangat ngan post2 kite.
aku pun pelik apsal diorg cam tu ye?
mungkin sbb dalam fb org tu xkenal kite kot.
tp ok gak kan, sekurang2nya kite tau la dia tu sebenarnye camne...
bagus gak terjadinya situasi camni..


peliknye org ni kan...



6 comments:

Anamarza said...

tah la tak pernah jumpa yg spesis sms lain fb lain tu, tapi gambar tu mesti janggut dia panjang sampai boleh buat camtu eik

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: macam2 prangai org ni..kadang2 kite pun xfaham..huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm blom penah jumpa lagi org camtu..

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadnan:nasib sy la terjumpa org camtu..huhu

Golden Rose said...

org pelik ni jenis tak kisah pasal org lain...janji dia happy...

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: btl tu..puas ati kot dia wat camtu..huhu