Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 March 2011

ABC...(air batu campur...)

( abc, cekodok basi, bgn pg xgosok gigi, pergi sklh cikgu benci, balik rumah bunuh diri, pergi hsptl, hsptl ttp, pergi klinik, klinik ttp..) lagi sambungan lagu ni aku xingat daa...ni lagu mase aku kecik2 dulu, mase sklh rendah lagi. aku bukan nak cerita psl lagu ni..tp nak cerita psal ABC..bukan abjad a@b@c..tp air batu campur...kalau time musim panas mesti best dapat menikmati abc ni. ada yg biase dan ada yg special...kalau nak special boleh lamintak bahan lebih...kacang lbh...jagung lebih...pastu mesti letak aiskrim....wah mesti ada yg terliur kan?he3..


* yummy2....


6 comments:

rarapuing said...

meleleh tengok ni ! tatahanss

KuNanGKuNanG said...

2 baru tgok, kalau dah rase mesti xpandang kiri kanan dah..he3

ainina rasidan said...

sedap ngat aihh :)

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: he2..tu abc kat pantai murni masa amik pijol hjg taun lps.

sonata anak kancil said...

salam kenal.....hu3x..panas2 ni sedapnya ABC....yummmyyyyy2

KuNanGKuNanG said...

sonata anak kancil: 2la kalau dah dapt ABC confirm xtoleh kiri kanan dah..he3