Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

18 March 2011

pangGang iKan

sedapnye la kalau tengahari camni dapat mkn ikan bakar ngan air asam..pergh...confirm tambah nasi 2 pinggan.he3. slalu kalau time menuai padi kat kg aku banyak la dapat ikan sawah cam keli, puyu..ikan haruan..slain digoreng, aku ngan family suka panggang ikan2 ni...sedap....

mula2 bakar sabut kelapa ngan tempurung dulu


ni la ikan2 yg bakal jd korban..he3

alamak, dah jd korban..dah siang, basuh pastu letak garam ngan serbuk kunyit

aku panggang atas pelepah kelapa je, senang.

ni la rupe ikan yg akau panggang...xcun tp sedap...he3



10 comments:

~ Miss PIJAOSIX~ said...

ikan talapia tu kan...mmg sedap tau ikan tu..akak suke..!!!

KuNanGKuNanG said...

Miss PIJAOSIX : tu bukan talapia..tu ikan puyu....kecik ckit dari talapia

Sutera_suci said...

Waaa..sedap! ni ikang puyu kan?

Salam kenal KunangKunang :)

JIJI YU said...

hoisy...beraer mulut dgn tibe2..

KuNanGKuNanG said...

sutera_suci: a'ah ni ikan puyu..

jiji yu: dapt makan ikar panggang ni mesti xprasan dah awek ko lalu sblh...he3

Sekamar Rindu said...

salam....

sedapnyaa..ikan panggang tuu..:)

ainina rasidan said...

mai hantar dkt mawar sikit kak :)

KuNanGKuNanG said...

sekamar rindu: he2,panggang biase2 je..

ainina rasidan: nanti mintak pijol antakan ye.he3

iz said...

fuhhh,nampak begitu sdp..hehe

KuNanGKuNanG said...

iz: sdp kalau mkn ramai2 ngn fmly :)