Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 March 2011

sTEAmbOAT

sape suka makan steamboat? mesti ramai yg suka kan? kt sini aku nak kongsi citer time aku

mkn steamboat kt food village, pengkalan chepa kelantan. mase datang tu mmg dah

mendung, masuk je restoran tu terus hujan mencurah2..nasib baik la dah masuk dalam,

kalau x confirm aku basah kuyup...walau pun ujan lbt tp aku ttp berpeluh2 sbb menikmati

steamboat yg amatla sedap rasenye...mmg ramai pelanggan kat restoran ni. x henti2 org

datang tuk menjamu selera. makanan sedap, harga berpatutan, servis pu ok...so sesape yg

xpenah gi lagi, sila la datang ke food village ni...




*skali cube mesti nak dtg lg..:)

5 comments:

rarapuing said...

wah sedapnyerrr.mane nak dapat y sedap2 ni heeee

hqfizulhqkim said...

sedapnya!!! nak g klantan gak :)

KuNanGKuNanG said...

rarapuing&hqfizulhqkim- jom la jln2 cari mkn kat klate...:)

~ Miss PIJAOSIX~ said...

tak penah mkn steamboat...kunang blanje la org...!! hihiii

KuNanGKuNanG said...

miss pijaosix- he3, bleh je nak blanje..xde hal...