Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

30 March 2011

minyak PENGASIH moden

selamat tengahari semua...menu pe hari ni? aku makan nasi sparuh lauk paru masak pedas..tu je yang aku rase boleh masuk ke tekak aku ri ni...masuk je ofis pas makan td aku terus buka email. dalam banyak2 email, ada 1 email yg aku teruja nak baca. tajuknya MINYAK PENGASIH MODEN. stahu aku myk pengasih ni untuk dapatkan seseorg kan? tapi zaman moden ni ada lagi ke org pakai minyak pengasih? aku pun buka la web yg dilink kat aku...dan aku pun bace la sikit....dalam web tu tulis kalau sesiapa yg pakai myk ni mesti terus jadi tumpuan...betul ke....? perlu ke pakai benda2 camni..mengarut je kan? mane la tau kalau ditakdirkan dapat awek pun pastu x kekal..camner? sebenarnye yg penting hati kite...keikhlasan kite...ketulusan ati kiter..dan kesungguhan kite..kan3x..kalau aku la kan, baik aku pakai myk wangi biase tu, sembur la 1 botol pun xpe...he3.korang plak rase camne? mane la tau ada antara korang yg penah pakai benda ni..leh la share citer..

15 comments:

hqfizulhqkim said...

betol kah.huhu..follower makin bertambah nampaknya :)(:

KuNanGKuNanG said...

ntah le...nak try pakai minyak ni ke?he3...

JIJI YU said...

hoh....mungkini ini lah rahsia blogger masyhor..

KuNanGKuNanG said...

JIJI YU: he3..mungkin la kot...ko xnk try ke?he3

nur said...

Pakai minyak masak aje ler..

Apa? Chckn chop cecah sambal belacan.. Hmmm.. Bizzare food kowt tu..

man yusoef said...

haha..mengarot betol..ape yg modennya?? sbb rasanya yg guna minyak pengasih ni org dulu2...huhu..eh btol ke???

KuNanGKuNanG said...

nur: xpun myk atar. he3

KuNanGKuNanG said...

man yusoef: tu la pasal...kolot tol kan?ngorat depan2 la kalau brani..he3. ada bani ke????:P

ainina rasidan said...

wujud la pula minyak mcm ni haha.. dunia2.. :)

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: ntahle...skrg kan mcm2 ada..he3 ;)

Farhan Zulhusmi said...

minyak pengasih???
kalau rasa xpercaya dengan apa yg Allah telah aturkan untuk kita pakailah benda2 tu....

KuNanGKuNanG said...

Farhan Zulhusmi: 2la pasal...masih ada lagi wujud benda2 camni...harap2 org ramai xterperdaya..

Oasis said...

Setuju, benda2 cam ni belum tentu kekal lama. Biarlah org tu ikhlas dan sedar apa yg dia rasa.

fyna said...

hehehe..btol2..pakai je perfume yg biase2..






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

KuNanGKuNanG said...

Oasis: prasaan kasih & syg lahir dari hati yg ikhlas...:)

fyna: btl2..berlambak perfume ada jual kan.