Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

27 October 2011

aktiviti di hari deepavali

Asslamualaikum dan selamat tengahari semua..
semua dah lunch ke?
ari ni aku pose so dok je la dalam opis ni..
best betul dapat cuti smlm walaupun shari je.
semalam aku ngan adik2 aku gi jusco bukit tinggi, jenjalan+tengok wayang+shopping sikit.
pagi lagi dah kuar amik adik aku kt UITM pastu gi bus stand klang amik adik pompuan aku sbb dia naik bas dari UM.
sampai je jusco terus gi beli tiket. kitorang nak tengok citer REAL STEEL.
best giler citer ni.aku bagi 4 1/2 bintang..
mmg tempat duduk full. dapt la dok kat bawah..mendongak la cikit..
tp xpela asalkan dapat tengok.
sebelum tgk wayang wajibla isi perut yg kebulur ni, kitorang makan kat chicken rice shop.
kuar dari wayang, solat jap pastu mula la sesi meninjau2 pe yang patut di beli..(jgn sampai terbeli pe yg xpatut tau...;)  )
adik bongsu aku  bl t-shirt kat FOS.
adik pompuan aku lak bl jeans..
aku beli kasut keje..
udah2 le tu kan, kalau ikut kan ati mmg xcukup masa nak jenjalan lg tp dah petang nnti lewat lak budak2 ni nak masuk hostel.
anta adik pompuan aku kat bus stand semula pastu gi ss7 plak ngan adik bongsu aku.
dia sibuk nak makan.
soa aku bawa la gi Pak Li Kopitiam..
mase2 pu ujan renyai2..perut pun rase lapa balik..huhu
pas makan aku pun anta adik aku ke UITM dan aku pun balik la rumah..

popcorn wajib ada okey...

tunggu kerbu mangga xsampai lg..best giler kerabu mangga kt sini.

senyum simpul nampak..hehehe

hero cilik.

robot lawan robot, manusia bersorak...

termenung seketika..tunggu adik aku beli baju..

nasi lemak rendang ayam Pak Li adik aku order

katong laksa ni aku punya, makan xpandang kiri kanan dah.hehehe

kasut aku...yg murah aje..huhu

11 comments:

azam said...

REAL STEEL...memang best

Nur Intan Syafinaz said...

Real Steel best giler!!!!
Katong laksa?itu nama laksa ek??hihi..cam menarik je..dah la tengah lapar ni..wawawawawa

KuNanGKuNanG said...

azam: rase nak bersorak skali dalam panggung.hehehe

KuNanGKuNanG said...

Nur Intan Syafinaz: real steel the best, katong laksa tu, laksa yang dimakan ngan kuah kari, dlam ada fish cake, telur rebus, udang ngan tauhu kering.sedap tau.

Kakzakie said...

Kakak tak pernah lagi makan katong laksa tu. Mesti sedap...

Wah... kasut baru tu memikat hati kakak:)

Jerr said...

katong laksa tu mesti sedap kan :D

KuNanGKuNanG said...

Kakzakie: mmg sedap katong laksa ni..kalau gi Pakli biasanye ni la yg sy oder..:)

kasut murah je kak..:)

KuNanGKuNanG said...

Jerr: sedap sgt..try la skali..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ntah bila ca nk tgok real steel nie.... :(

KuNanGKuNanG said...

Cik Duyung CA: hujung minggu ni leh la gi tengok...best tau.confirm xnyesal punya..hehehe

ainina rasidan said...

sempat snap gmbr dlm wayang tu hahahah