Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 October 2011

inilah keputusannya..

setelah berfikir sampai sakit2 kpla ni, maka inilah keputusan muktamat yang aku telah wat petang semalam...
kan n3 sblum ni aku tanya pendapat korang apa yg patut aku pakai tuk dinner campny aku, 
so stlh meneliti komen2 korang, banyak yg suruh aku try kebaya...
so aku pn amik kptusan tuk pakai kbya malam tadi...
hasilnya tidaklah mengecewakan...tp dimata aku la..
dari sudut pandangan2 pakar fesyen aku xtau la plak.he3
aku xmenang pun best dress..(brangan nak menang).hahahah
ramai tetamu yg hadir lbih kurang 500 org...
acara start kul 8, habis dalam kul 12.
balik je mata dah merah2..make up pun dah jadi pe ntah.
muka dah berminyak2..huhu
skali lagi ada lucky draw tp aku mmg xlucky..huahahaha


kebaya hitam bersulam bunga purple...

buah tangan tuk para tetamu...

ada isi coklat..sape nak angkat tangan.he3



14 comments:

JIJI YU said...

ak dah agak dah engko nak pakai kebaya

KuNanGKuNanG said...

JIJI YU: cam ahlil nujum la ko ni...semua ko tau ye..he3

H.J said...

meh sini coklat tu

KuNanGKuNanG said...

H.J: silakan..amik la semua..:)

Someone said...

nak satu coklat tu !
macam banyak je :P
hahaha...btw nice dress sis (:

KuNanGKuNanG said...

Someone: tq.. sbb puji bj tu cantik so...coklat tu leh amik je semua...he3..

azian said...

sy angkat dua2 tangan nih...tak dapat pun??????hehehehe
comel baju...tak menang kat majlis tu kan, menang kat blog sendiri pun ok apa....sy suka....kl laa sy boleh pakai....hehehehehe

Golden Rose said...

cantik baju...suke bekas cenderamata utk tetamu tu....bleh simpan kerongsang...hehehe

KuNanGKuNanG said...

azian: ala bdn sy pun bukannye kecik sgt...akak pun mesti leh pakai punya..
nnti sy belikn coklat lain ye.he3

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: tq..., mmg sy nk ltk kerongsang dalam tu...:)

Nieza said...

cantiknya baju....orangnya pun cantik dan ayu jer bila berkebaya tu..:)

KuNanGKuNanG said...

Nieza: time kasih banyak2 Nieza..melambung2 pujian tu..malu rase..hik3

AZANI said...

kunang..

cun habis...

KuNanGKuNanG said...

AZANI: time kasih...:)