Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 February 2012

Haji...


Assalamualaikum..
selamat tengahari semua.
best rini aku cuti walaupun keje kat selangor..
org KL cuti,aku pun cuti sbb company aku cuti ikut KL.

so sbb selangor xcuti, aku ngan mak ayah aku gi Tabung Haji.
Mak ngan abah buka akaun dan terus daftar haji.
aku cuma buka akaun je..
insyaAllah nnt aku pun rasa nak daftar gak guna KWSP.

mak ngan ayah aku daftar tadi pun, 
ikut sistem diorag leh gi haji taun 2045.
lama lagi tu...huhu
mudah2han ada rezki diorg dapat gi cepat.
kalau aku daftar lambat lg, maknanye aku bongkok 3 la br leh gi..he3..
tp semuanye bergantung pada rezki masing..
ada rezki dapat la gi awal..insyaAllah..

time kasih pada staf2 Tabung Haji Sg Besar.
mmg efisyen.
sekejap je semua dah settle...:)

8 comments:

Rozuan Ismail said...

sekarang pon tahun 2045 baru dapat g? erk.lamanya.

KuNanGKuNanG said...

Rozuan Ismail: a'ah..lbh kurang 30 tahun lg..huhu

Azlan Hasan said...

takpe..yang penting kita berusaha nak pergi kesana..sampai atau tak itu ketentuannya..kita doa laa yang terbaik..hehehe..

Regards,
-Strider-

AMMAR YASIR said...

Tak ada pun akaun tabung haji. Nak buka jgk lah

KuNanGKuNanG said...

Azlan Hasan: btl2..dh pasang niat insyaAllah akan sampai jg kan.

KuNanGKuNanG said...

AMMAR YASIR: buka acc cuma rm 2 dan prosesnye pun skjp je.:)

semutsengal said...

benda baik, mudah mudahan dipermudahkan.

KuNanGKuNanG said...

semutsengal: insyaAllah...:)