Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

23 September 2011

3 in 1 (tauhu sumbat+gado2+landing di bilik air....huhu)

Assalamualaikum dan slmt pagi semua..
bersyukur kita masih dapat lagi menghirup udara nyaman hari ni.
hari tu kan aku ada wat n3 ww pasal tauhu sumbat.
time tu amik gambar google je..
balik je keje ritu terus gi pasar dan beli barang2 tuk wat tauhu sumbat ni.
mane leh tahan tengok gambar je..he3.


sosnye aku pakai sos kimball je..nak wat sendiri malas.he3

posisi baring.huhu

semalam plak balik keje xtau nak makan pe.
buka peti sejuk tengok ada lg barang2 balance wt tauhu sumbat tu.
pe lg aku pun terus la potong benda tu semua, tauhu,carrot,timun. tauge aku rebus jap.
korang rase aku nak wat pe ngan benda ni?
xknla aku nak ratah gitu je dik non oi...he3
ada plak stok kuah kacang so..aku wat gado2...
gampur bahan2 td aku suruh diorg gaduh beramai2.hahaha.


yg ni lum ltk kuah lg..

ni ready tuk dingap.

dah kenyang makan aku pun merajinkan la diri basuh baju2 aku yg berlonggok2..
ntah camne time nk masuk bilik air aku leh jatuh depan pintu bilik air tu.
terlipat kaki kiri aku ke belakang.
luka sikit kat ats kaki ni,agaknye terkene pintu kot.
sampai skrg masih sakit lg..bawa kete pg td lg la seksi kaki ni.huhu..
harap2 sok lusa ok la..jangan melarat sakit ni dah la.




22 comments:

WuMing said...

Menu ni simple... tapi best woo

azam said...

sakit lagi??

sapu minyak ye

KuNanGKuNanG said...

WuMing: senang campak2 je..makan pun kenyang.he3

KuNanGKuNanG said...

azam: rase cam nak gi urut je..huhu

Waqheh said...

hebat lu kunag...benda ni susah nak buat..keh3..hmm kalo gua lihat dari pandangan plan nampak mcm tauhu penyek..tapi bila lihat pada pandangan sisi..ok la tauhu lu tu...tahun depan msk bazar ramadan ok

Anamarza said...

aduh sakit nya! dah okey sikit ke hari ni? semoga cepat sembuh!

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: amboi...perli nampak...benda ni mmg susah tau nak wat.kene tanam timun dulu...tanam kacang soya nak proses jd tauhu.hahaha

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: tq..masih sakit lg..harap2 sok ok..:)

Cheq Sue said...

aduhhh...leh bayang sakitnya tu camana

KuNanGKuNanG said...

Cheq Sue: jatuh cam nangka busuk.he3

Nizam said...

Sedak makan petang2 gini...

SoLy SoLicious said...

xsuke sgt tauhu..... heeee

msredcheesecake said...

Sonok sgt dpt makan sampai jatuh.... Rehat supaya crpat baik...

POSH76 said...

blogwalking

belog|amiyo said...

laarnya tengok benda ni. tapi x pernah try pon.

H.J said...

kalo sakit..makan tauhu sumbat tu la..ahhaa

WuMing said...

Makanan sihat ni...

maCy said...

tatau nape ta suke tauhu.. tempe je sedap.. huu

bdw cepat2 sembuh luka :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

YUMMMYYY... terliuqq dah nie.. haha

lieynanilaz said...

sesekali makan yg simple tu sedap...semoga cepat sembuh..lepas ni berhati-hati tau kat bilik air.

azian said...

malatopppp....sedapnyaaa...kuahnya tu kl kacang dia tak abis blend sedap...ade kasar2 sikit...heheheh

Suhami Ahmad said...

la bahaya tu...bek p kliknik cek