Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

22 September 2011

Teambuilding 2011

Assalamualaikum dan selamat petang semua...
minggu lps company aku ada buat teambuilding.
kali ni wat kat Malaysia je..
tanah tumpah darahku..he3
tahun2 sblm ni ada wat kt oversea..
harap2 taun depan wat la kat oversea, sj nak merasa naik flight lg.huhu..(jakunnye..)
kali ni wat kat Trolak(Felda Residence Trolak).
macam2 aktivitinye.penuh dari pagi sampai malam.
aktiviti ala2 PLKN gitu..
sampai aku yg berat ni pun leh panjat wall.
caya x? btl tau, aku xtipu..
tapi xde gambar la nk tunjuk..
malam last skali ada wat majlis sambutan aidilfitri..
ada lucky draw lg, hadiah mmg gempak2.
hp, ipod, ipad..laptop..
tp xde rezki aku..huhu
so mmg enjoy walau pun penat..


cube korang cari aku kat mane?mesti xjumpa kan?he3

katil kecik sikit..nasib baik tido xlasak.kalau x mesti jatuh katil.he3

sebelah tu bos aku tau....

1 malaysia.group aku dapat no 9 drpd 20 group yg ada.ok la kn.

ni semua opismate aku.. 

yg baju biru kedua dari kanan2 la CEO company aku..

aku sorang je melayu.saje sibuk nk gambar gak.hahaha

18 comments:

Waqheh said...

team building buat kat luar negara..class..

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: sambil menyelam,minum air..leh jenjalan ngn shopping skali kalau kt luar.he3

azian said...

wahhhhh...bestnyaaaa....heheheh...sambil menyelam boleh menyelam dlm2...heheheh

KuNanGKuNanG said...

azian:selam jgn xselam...he3

tiefazatie said...

wah..bestnya sis,

KuNanGKuNanG said...

tiefazatie: sronok gak la..dapat kenal staf2 branch lain..:)

Iwanski said...

bestnyee sesekali berusaha bersama... =)

Nizam said...

Sampei luor negare yang tak tahan dengo ter....

KuNanGKuNanG said...

Iwanski:teamwork 2 penting...he3

KuNanGKuNanG said...

Nizam: ala..negara jiran je..luar negara gak kn? he3

Rabiatun Adawyah said...

mesti sonok berkumpul camni ehhh..

WuMing said...

Best...best...

KuNanGKuNanG said...

Rabiatun Adawyah: sronok..nama je 1 compny tp lain2 branch.so ms ni la leh berkenalan..:)

KuNanGKuNanG said...

WuMing: :)...

Kakzakie said...

Seronok yg lebih apa lagi ada makan free mana tak best:)

KuNanGKuNanG said...

Kakzakie:btl tu kak,pg brkfs, pastu kul 1o mkn lg pastu lunch plak.kul 3.30 mkn lg, pastu dinner plak. kenyang perut suka ati.he3

SoLy SoLicious said...

pergh.. ole2 mn?? heee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe.. okay laa tu..wlpun katil kecik..tapi xtdo lasak..xjatuh katil..kalo dapat kat moon..bagi laa katil sebenar mana pown... tetap jatuh..haha