Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

21 September 2011

wordless wednesday #12

28 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

suka tauhu sumbat nie :D

Niena Pengembara Ilahi said...

suka tauhu sumbat nie :D

WuMing said...

Sos tu lagi pedas lagi laa sedap....

Amie said...

sedapnya tauhu sumbat! terbau aromanya sampai ke sabah tau!

JIJI YU said...

ni org panggil ape dah

Kunang-Kunang said...

Tahu sumbnat, kegemaran saya ni.

Salam kenal.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tahuhu sumbaaattt!!! hehe

Anamarza said...

lama tak mkan

Waqheh said...

tauhu sumbat..sumbat biar ketat baru sedap...

Cheq Sue said...

Ahhhhhhhhhhhhh...x suka tauhu!!

KuNanGKuNanG said...

Niena: sedapkan tauhu sumbat ni. td kuar lunch cari tp xjumpa..huhu

KuNanGKuNanG said...

WuMing: A'ah, pedas sikit baru kaw...sampai merah telinga.he3

KuNanGKuNanG said...

Amie: wah..hebat betul penangan tauhu sumbat ni.sampi ke sabah sampai baunye.he3

KuNanGKuNanG said...

JIJI YU: tauhu sumbat la ostad...sedap ni tau...sumbat macam2 dalam tu. mkn ngan sos.

KuNanGKuNanG said...

Kunang-Kunang: sama la nama kiter..:). salm kenal jg..tq sudi jenguh blog ni..

KuNanGKuNanG said...

CikMoonAdnan: yeah, mari kite sumbat dia dalam mulut..kih3

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: leh la wat sendiri tauhu ni.kalau wat sendiri dapat banyak sikit kn.

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: ye la.sumbat sampai xleh sumbat dah..hahaha

KuNanGKuNanG said...

Cheq sue: nape xsuke lak...?sedap la cheq sue...

azian said...

waduh2....
sy suka niiii...tapi malasnya laaa nak buat...huhuhu

KuNanGKuNanG said...

azian: sedap sgt tauhu sumbat ni..tp kalau wat sendiri sy pun xrajin.he3

ainina rasidan said...

heee.along suka tauhu sumbat lah tu

shameel said...

sedapnya. best kalau dpt mknt tauhu sumbat ni sambil pekena air nira.

Suhami Ahmad said...

omaigot...lama tak mamam

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: mmg suka..kalau wat sendiri dapat mkn byk2..he3..sempat along wat ptg smlm.

KuNanGKuNanG said...

shameel: ngan air nira? nk try la nnti.tp kat tmpt sy ni jarang jumpa air nira..masa ramadhan je ada.

KuNanGKuNanG said...

suhami ahmad: nnti lh sy tolong wt kt atok.tp ato ada gigi x nk mamam tauhu sumbat ni.he3

d_tieah said...

Sedap nyerrrrrrrrrrrrrr..


Entry Terbaru 1 : Salahkah Menonton Filem Nasi Lemak 2.0
Entry Terbaru 2 : Filem Nasi Lemak 2.0 Tidak Kurang Hebatnya