Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

27 September 2011

dinner

Assalamualaikum dan selamat petang semua..

cam lama dah x hapdet n3 blog ni...
asik bz je memanjang,
bukan bz ngan keje pun, xtau la nape rase bz je. ke aku yg wat2 bz.he3
jumaat malam ni ada Anniversary Dinner company aku.
cuba korang baca keratan email yg company aku bg ni.

"Theme : Through The Years
Dress Code : Attire from any era from 70s, 80s, 90s or contemporary / modern
There will be best dress awards...something that many of us will be looking forward to"

sampai skrg ni aku xtau lg nak pakai baju camne...
tolong la aku wei...
sbb aku asik terbaca ayat yang bawah tu je( best dress awards).he3

pakai camni?xsanggup aku..


camni lg la..huhu


ini kah?

29 comments:

Rai said...

kebaya tak ok?

KC@ella said...

Bell Bottom dgn blouse labuh ok kan??? hihihi

azam said...

tajuk yang senang ni...pakai je apa²...hehehe

Waqheh said...

lu pakai baju superman sure menang beb...takpun lu pakai jersi M.U padan ngn jean biru levis sudah..sebab kes ramli join MU tgh hot skang ni...

azian said...

kaki ok ke jatuh kat bilik air tu???
mmm...saya rasakan....yg ke 3 kot tapi....kasi vogue2 sikit...heheheh....sopan aje....

KuNanGKuNanG said...

Rai: 2la ptg ni nk try pakai kebaya.maklumla badan sy ni saiz lain mcm ckit.he3

KuNanGKuNanG said...

KC@ella: ok gak tu tp sy ni rendah la.huhu..

KuNanGKuNanG said...

azam: kalau pakai pe2 je nnti xmenang..hahaha

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: baik gua pakai custom catwoman..confirm no 1..hahaha

KuNanGKuNanG said...

azian: masih ada lebam kat lutut ni..tp alhamdulillah pinggang x sakit..
rasenye klu no 3 tu kene tambah aksesori cikit lg ok kot kn? :)

ainina rasidan said...

kebaya :)

Nizam said...

Pakei je mane berkenan.Jangan sampei jadi orang lain sudoh.Kekok gaye nok bergerok nanti....

Kakzakie said...

Pakailah ala-seluar kembang bawah macam zaman uji rashid dgn hail amir. Dulu kita tak berpeluang sekarang dah ada peluang pakailah mesti best.....

JIJI YU said...

ak tak pernah pergi dinner..

Anamarza said...

susah jugak eik...pakai je la jersi bola harimau malaya dah....hehehe

WuMing said...

Pakai saja baju Raya hari tuu...

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan:yes, mcm nk pakai yg ini..he3

KuNanGKuNanG said...

Nizam: a'ah kn. nnti sibuk nak cover pakaian je plak..

KuNanGKuNanG said...

JIJI YU: aku pun xpenah.ni 1st time. 2 yg menggagau ni...huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pakai cam pic yg last je.. sopan..lagi ayu.. hehe

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: kalau pakai jersi dah kuar tajuk ni.he3

KuNanGKuNanG said...

WuMing: he3..cadangan yg bagus tu..pakai balik baju raya..harap2 muat.ha3

KuNanGKuNanG said...

CikMoonAdnan: setuju3x..:)

Miss Nadya said...

kebaya..nice..:)


Nad nak says thanks kat kunang2.dan nad dah wat entry untuk kunang2..baca tau..

Bloglist Penghargaan Buat Anda ツ

KuNanGKuNanG said...

Miss Nadya: 1st time nk try pakai kebaya.huhu

tq ye Miss Nadya..:)

Suhami Ahmad said...

yang nombor 1 tu ok...kebaya nyonya...eh! ye ke?

Golden Rose said...

org gomen tak merasa dinner2 ni

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: akhirnya mmg kebaya jd pilihan..:)

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: kite pun ikut budget gak..huhu