Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

03 December 2011

ekspresi wajah kite..

assalamualaikum dan slmt pagi semua..

ada lg ke yang masih berjaga cam aku.

walaupun skrg dah kul 3 pg, aku xleh tdo lg...

camne la muka aku sekarang ni.

mesti selebet je.hehehe

ekspresi wajah kite akan berubah mengikut mood kita.

kalau mood baik mesti muka pun cun je..

kalau mood cam sesuatu je, mesti muka pun nampak serabut...

org nak dekat ngan kite pun takut.hehehe

\
OMG...

sob..sob..sob..sob

uuwwwaaaa.....

heh heh heh...

Hhmmmm...

hoooyaaa...
ni muka senyum sokmo cenggini..sampai mata pun xnampak dh.he3

macam2 ada kan..itulah uniknye manusia ciptaan Allah..

dari raut wajah, kite kadang2 dah tau pe yg jadi kat seseorang tu..

10 comments:

sekamar rindu said...

salam...

ada kak..saya blum tido lagi..:))

yg pic baby tuu sungguh cuteee nyaaa..manis sungguh senyuman dia..:)

KuNanGKuNanG said...

sekamar rindu: wslam..sma la kite ye..xlena2 lg...
geram tengok baby ni senyum...:)
epy dapat susu kot..hehe

Mizz ErMa said...

betul3..ekspresi muka memaenkan peranan penting..=D

KuNanGKuNanG said...

Mizz ErMa: tengok muka pun dh tau kan mood kite camne.kalau xnak org tegur kite, wat2 la muka garang.sy slalu wat camtu kalau ada org wat direct selling.hahaha

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tp kalo org yg suka smebunyi masalah, walau camanapon dia tetap xleh sembunyikan sepenuhnya//dari mata pulak kita boleh tgok.. :)

L said...

aku pun xleh tido smlm.. huhu.. pkul 4 baru boleh tdo.. ngeh3

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

KuNanGKuNanG said...

cik duyung: mata pun xleh tipu kan...huhu

KuNanGKuNanG said...

L: Tq sudi singgah sini..

zainab_baniaz said...

salam kenal.. hehe.. gambar yang ke-4 tu, betul2 kelakar...

KuNanGKuNanG said...

zainab_baniaz:he3..sampai terbeliak mata.

tq sudi jengah blog ni...:)