Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

01 December 2011

lunch hari ni...

assalamualaikum..
selamat malam semua..

korang semua wat pe ye malam2 jumaat camni?
keje aku dok ngadap ntbook ni le..huhu

tuk dinner malam ni pe yg korang makan?
aku telan air kosong je la..nak masak malas..
lagipun tengahari tadi dah makan banyak..

jom tengok pe menu lunch aku tengahari tadi.


sedap betul benda ni.dalam ada udang.makan banyak2 pun xjemu..

air macho.bukan mocha tau.sape minum mesti jadi makin macho.he3..
mmg sedap giler air ni.

menu utama -gong boa chicken rice.
ayam dia sedap..

16 comments:

Amie said...

patutlah minum air kosong je memalam...sebab perut dah penuh dengan lunch yang sungguh enak!

KuNanGKuNanG said...

amie:a'ah kenyang sesangt..:)

ainina rasidan said...

wah!!!! sedapnyaaaa

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

sedapnye...terliur tgok..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh air macho?? haha... pe laa rasa air macho tu yerk.. haha

Anamarza said...

ada isi udang tu apa namanya, popia ke or apa ya? nampak cam rangup je

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: along nak jadi cam korang la..asik jalan2 cari makan..he3

KuNanGKuNanG said...

cik duyong: leh la awak try..mmg sedap.air pun best.

KuNanGKuNanG said...

cikmoonadnan: rase cam tengah dating ngan pakwe yg gagah perkasa.kikiki

rese cam air teh ais tp milk shake.

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: kulit wantan..dalam penuh ngan isi udang.

ainina rasidan said...

hahaha.. along jom buat program jjcm sama2 haha..buat team

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: boleh2..makin bertambah la berat badan along ni..hehehe

azam said...

nampak sedap GILE......
nak jugaklah camni

KuNanGKuNanG said...

azam: tomyam kat sini pun best...:)

sekamar rindu said...

salam...

menu yg best..lapar la kak..tengah2 pagi2 ni..:))

KuNanGKuNanG said...

sekamar rindu: lapa?ada yg wat maggi jap lagi kang.he3