Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

05 December 2011

seatbelt punya citer



assalamualaikum semua..
aku pening pala jap mikirkan katner nak pasang seatbelt ni..
aku call beberapa service centre produa semua kata dah penuh.
call kat petaling jaya staff tu kata masih boleh wat temujanji tp kene tunggu register kat staf lagi sorang.
adoi kalau xdapat kat pj ni mane la aku nak pasang..
leh ke pasang kat kedai biasa?
kalau xpasang leh x?huhu
semua salah diri sendiri ni...uuuwwwaaaa...

10 comments:

azam said...

beli pasang sendiri jelah nampaknya

KuNanGKuNanG said...

azam: boleh ke cam tu?kalau boleh senang la...
td dah call yg kat pj.dia kata walk in je boleh.lega sikit..huhu

Waqheh said...

undang2 pakai kt belakang ni gila..bukan kuatkuasaan camtu utk elak mati tapi kena bentuk sahsiah pemandu kat malaysia ni...

Anamarza said...

kurang sikit pening bila dah tahu boleh walk in ya

Mizz ErMa said...

usaha lagi..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa nak pasang? bkn mmg ade ke?

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: stuju..he3.

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: a'ah..lega rasenye..:)

KuNanGKuNanG said...

Mizz Erma: ye btl2..usha tangga kejayaan...:)

KuNanGKuNanG said...

FAIZ FARIZ: talipinggang tuk tempat duduk blkg..kete sy taun 2002..xde seatbelt blkg lg time 2...