Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

08 December 2011

pari celup tepung dan tapai goreng


rasa lapar plak malam2 ni.
kalau dapat makan pari celup tepung cam kat atas tu kan sedap.
confirm 1 dulang tu aku abiskan.he3
sape pernah makan pari celup tepung ni?
aku 1st time makan, tu pun masa gi kat kuala terengganu.
kt tempat lain xpenah lak aku jumpa.
mmg sedap.pari ni fresh, manis sangat.
cicah ngan sos mmg terangkt..


yang ni pulak namanye tapai goreng..
ni pun aku suka sangat.
bukan tapai pulut tau tp tapai ubi.
tapai ubi disalut ngan bancuhan tepung pastu digoreng..
ala cam pisang goreng tu..

16 comments:

[PCL] said...

assalam kak, dua2 tu tak penah cuba lg...harap ada rezeki sy suatu masa nanti..

Anamarza said...

tgk gambar kat atas tu rasa lapar pulak, tak sarapan lg ni,

Sy pun suka juga ngan tapai goreng tu, :)

Eisha said...

aduhh sedapnya pari celup tepung tu!!!

KuNanGKuNanG said...

PCL: mesti kene try ni..sbb mmg sdp.:)

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: sedap kan tapai goreng ni.tp kat selangor sy xpenah jumpa lg..kalau gi pantai timur baru ada..

KuNanGKuNanG said...

Eisha: sedap pari ni eisha..xsama cam kita goreng sendiri.he3

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

sue perbs.. said...

perghh.. pari celup tepung? memg tk pnah try tpi tngk je dh terliur nak cuba

KuNanGKuNanG said...

outbound Malang: tq ya sudi sinngah blog ni..:)

KuNanGKuNanG said...

sue perbs: mmg sedap..kalau terjumpa wajib try ni k.:)

KizZ said...

PAri celup tepung?Pergh terbaik arh!

Iffah Afeefah said...

pari? wowww

KuNanGKuNanG said...

KizZ: mmg best..:)

KuNanGKuNanG said...

Iffah Afeefah: wowww...pewwiiitt...he3

Cik SHiNJU said...

X pernah cuba lg pari celup tepung..Tapi tapai mmg saya x makan..x pernah cuba pun tp baunye saya x suka..huhuh

KuNanGKuNanG said...

cik shinju: kalau try tapai goreg ni ok kot sbb bila dah goreng xde dah bau..:)