Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 December 2011

nasi daun pisang

mula2 atas meja kitorang diletakkan daun pisang, nasi dan sayur kobis tumis.

pastu ltk timun ngan air yg kite nak.aku pilih cincau.

last skali ltk aym goreng ngan kuah kari.
ada gak ikan goreng tp xsempat snap gambar daa..
ready tuk di ngap.he3

ni 1st time aku makan nasi daun pisang.
dipanggil nasi daun pisang sbb disediakan xguna pinggan..guna daun pisang je
rase boleh tahan sedap.
lagi sdp kalau mkan guna tangan tp sbb aku makan masa lunch,
kene la makan pakai sudu..takut tangan berbau time masuk opis.he3
air kat sini pun bukan dalam gelas, tp dalam botol.
so diorg xyah buang masa tuk cuci pinggan dan gelas.


8 comments:

Gen2Merah said...

wowww.. nasi daun pisang.. nyum nyummmmi.. nampak menggiurkan lah... mmg sedappp.. ehehehe..

Anamarza said...

ingatkan diletak dalam pingan beralaskan daun pisang, rupanya daun pisang atas meja je ya...

KuNanGKuNanG said...

Gen2Merah: mmg sedap..kari dia mmg power..he3

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: a'ah daun pisang tu terus diltk atas meje..xalas pe2 pun.

Rai said...

teringat nasi ambang orang johor.. laparrr...hehehe..

KuNanGKuNanG said...

Rai: nasi ambeng pun style cam ni kan..sok nak cari nasi ambeng kat pasar malam lah.he3

Asmara said...

menariknya! kat mana la tu kan. :D

KuNanGKuNanG said...

Asmara: dekat dengan stesen komuter klang..