Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

02 August 2011

adik2ku suatu masa dulu...



sape la budak 3 orang ni kan...kalau diorang tau aku wat n3 dan masukkan gambar diorang ni, mesti diorang mracau giler babas.kih3..
bukan nak dajalkan diorang pun..sj je nak mengimbau kenangan dolu2..
kami sekeluarga mmg suka bergambar..
berapa banyak kamera kitorang penah beli
bila dah rosak mesti beli yg baru, rosak beli lagi..
gambar yg 1st tu kat ruang tamu..masa ni masih rumah papan lg..
kitorang duduk rumah arwah atok sbb kitorang sekeluarga yg jaga arwah atok dulu..
cute x diorang, skema je posing kan?kih3..
gambar ke2 tu kat halaman rumah...agaknye masa ni nk kuar jalan kot sbb pakai lawa je..he3..
sekarang yang baju kurung pink tu dah jd cikgu cikgi..dah kawen dan jd mak buyung dah pun..suke3x..
yang lelaki tu yg bongsu..blum kawen lg tau..masih dibawah umur dan dilarang berumahtangga wat masa ni sbb masih study lg kt uitm..sbr2 ye..he3
yang baju kurung purple 2 plak yg no 3..skrg pun masih study kt UM..masih single sama cam aku..he3
sayang korang, jangan marah along k sbb mempopularkan korang kt blog ni..
kalau marah,nanti along sergah korang balik.hahaha..

30 comments:

azam said...

wah muda² gilerrr......
selamat berjaya di masa depan

KuNanGKuNanG said...

azam:terima kasih..mudah2han kami semua berjaya dunia akhirat.amin..

Anamarza said...

alongnya bila pulak nk berdua ni? hihihi jgn mare gurau2 bln puasa ni

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: he3..lum sampi jodohnye..doakan la ye..:)

Waqheh said...

rugi tak jadi adik lu kunang..ni yg gua terkonag2...keh keh

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: leh je lu nak jd adik gua..adik ipar.kih3..confirm gua masukkan gambar lu skali.

azian said...

heheheh...teringat zaman2 muda dulu...heheheh

Afikah Aziz said...

ika sekeluarga pulak jarang bergambar,cer akak tgk entry ika ade gmbr ke x hahaha..xde kn,gmbr kwn2 ade la hehe

KuNanGKuNanG said...

azian: he3..time muda remaja best sgt kan.

KuNanGKuNanG said...

Afikah Aziz: oh cm2 plak?kalau kitorang time nak posing mesti beriya2.he3

hafizulhakim said...

ehem2.he3.suka2.fofular.hoho :)

KuNanGKuNanG said...

hafizulhakim:nasib baik x tulis klik disini tuk kenal adik lelaki sy.hahaha..:0

tiefazatie said...

bets kan kenangan masa kecik2 sis..hee

Amy Syaquena said...

Hai selamat berpuasa dan selamat berbuka..amy singgah dan follow belog nie , jom ke belog amy..

happy blogging..

Azham Vosovic said...

kami masa kecik2 byk bergambar dgn sedara mara, keluarga tapi sekarang da kurang la...

msredcheesecake said...

kena tunggu kakak dia jadi puan dulu baru adik leh kawen...hheee

WuMing said...

Wahh... semua dikatakan educated lah kan?..

Tahniah.. tahniah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok kalo teringat kisah dulu2...

man yusoef said...

tapi gmbr sy time baby xda plak...xbnyk pon gambr time kecik2..tp yg pasti, klu tengok balik mmg lawak..hahaha..

KuNanGKuNanG said...

tiefazatie: a'ah,rs nak jadi budak balik..:)

KuNanGKuNanG said...

Amy syaquena: slmt berpuasa jg amy..tq sudi follow..kunjungan akan dibalas.:)

KuNanGKuNanG said...

Azham Vosovic: ada gak la kenangan time kecik2 dulu kan.

KuNanGKuNanG said...

msredcheesecake: he2..tau xpe..jgn langkah bendul ye..kih3

KuNanGKuNanG said...

WuMing: tq WuMing..:)

KuNanGKuNanG said...

CikMoonAdnan: a'ah kdg2 kalau ingt dulu2 cam nk tergelak je.

KuNanGKuNanG said...

man yusoef: sy pn xde gambar time baby..umur 5 6 taun tu ada la..klaka kn time kite kanak2 dulu..

ainina rasidan said...

zaman muda mudi hehe

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: he3..cute x dia. gambar along je xde.pandai x along nyorok?hahaha

ainina rasidan said...

haha..along ambik gambr yg along xda dlm tu mmg la haha..

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: he3..along cute sangat masa tu..malas nk tayang gambar nnti org geram.hahaha :p