Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

19 August 2011

aku nak semua ni...(pelahapnye...)

batang buruk

biskut arab

biskut suji

biskut makmur

popia mini

popia nestum

korang semua kene make sure kat rumah korang ada benda ni time raya nnti tau. aku suka semua jenis biskut dan popia seperti di atas.
maunye raya nanti berganda2 la naik berat badan aku ni...huhu

6 comments:

Amie said...

nak pilih boleh tak? Amie paling suka yang tuuuu... mini popia tu! Boleh duduk berjam-jam depan tv sambil makan benda tu tau....

KuNanGKuNanG said...

Amie: popia mini tu mak sy wat sendiri, wat bisnes raya...mmg sedap, mkn confirm xleh stop.he2

Waqheh said...

kunang biskut arab tu tak macam arab pun...mcm sweden pun ada...

butterflyana said...

GULP!

tergoda iman...hehe

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: ada2 je waqheh ni..cam selangor pun ada gak,merah kuning.he3

KuNanGKuNanG said...

butterflyana: he3..godaan bulan pose...