Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

10 August 2011

"Segmen Ramadhan Jejaka Terhangat: Makanan Buka Puasa Kegemaranku".






jom ramai2 join segmen ni.
senang je cuma perlu cite pe makanan kegemaran korang time berbuka.

aku suka sangat makan murtabak
rasanya dalam 30 hari berpose, ada la 15 kali aku beli murtabak ni..
aku suka sbb murtabak mmg best.ada yg rase ayam,daging pun ada.
cicahnye pulak samada kari atau bawang jeruk.yummy..

tag ainina rasidan.

sape nak join leh klik kat banner tu ye.

14 comments:

ainina rasidan said...

murtabak sedap2.. ayam percik pun sedap ehhe

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: tp murtabak sekarang payah dah nak cari yang isi tebal2 kan.huhu

ainina rasidan said...

haah, skrg isinya sikit mahal pula tu huhu.. ada satu tempat dkt sg.besar murtabak dia sdp :)

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: gerai yg mane 1?..he3..confirm susah nk bagitau yg mane kan sbb ada berpuluh2 gerai kat bazaar2...

ainina rasidan said...

er?? haha...gerai sblh roti john.. apa entah nama die hehe

Waqheh said...

gua murtabak, samusa mmg gua tibai... karipap plak waktu bln tak posa jer..

KuNanGKuNanG said...

Waqheh:murtabak mmg popular time bulan pose..slere kite same la..suka gak karipap.

MataHati @ MH said...

tak tahu nak citer mcm mana sbb byk sgt makanan time berbuka..huhuhu

lieynanilaz said...

tebalnya isi...mesti sedap..hehe..:)

KuNanGKuNanG said...

MH: kalu cam2 kene citer semua makanan la.he3

KuNanGKuNanG said...

lieynanilaz: xsemestinye juga..ntah2 dalam penuh kentang je.huhu

Suhami Ahmad said...

atok baru beli semalam...perisa ayam dan daging....sodappp!

[sutera kasih] said...

singgah dari segmen :)

wahh suka mkn murtabak ekk..sedap tuu, suka jgk !!

KuNanGKuNanG said...

sutera kasih: masa pose je hari2 leh bl murtabak.he3