Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

26 August 2011

balik kampung

salam dan selamat tengahari semua..
dah luch semua?opss..masih dalam bulan ramadhan lg..he3..
hari ni hari last aku keje..
bestnye xsabar nak balik kg.
subuh 2 td mak aku dah masej tanya bila nak balik kampung.
tapi hari ni xleh balik lagi..barang2 belum kemas..
rumah pun kene gak kemaskan cikit.maklumla lama tu nak tinggalkan rumah..
rasenye aku bawa balik dua bag kot.
pastu kene bawa balik kipas.
nanti kt kg xde la berebut nak kipas.maklumla mane ada aircond..huhu
so kalau bawa balik sendiri kan senang.
sape nak pinjam kipas aku, kene bayar ok..he3..
ikan peliharaan aku (putra) pn kene bawa balik gak.
cian la kalau tinggal. dengan xmakannye. silap2 mati lak ikan kesayangan aku2..
sblm balik kg aku nak shopping cikit bukan tuk aku...tp tuk adik aku..
petang ni pas keje nak gi beli handbag dan tudung tuk dia..
tuk aku? ntahla..kalau nampak yg berkenan beli je la..
harap2 budget cukup...
kalau x, lalalala...la jawabnye...huhu..
kepada semua yang nak balik kg 2, hati2 di jalan raya ye.
biar lambat asal selamat.tp jgn la slow sgt plak..
marah org blkg nnti.he3







17 comments:

Afikah Aziz said...

hati2 blk kg ye kak,ika blk mlm ni hehe

selamat hr raya :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya..maaf andai moon ada wat salah dan silap yerk..

sara zainol said...

amboi.. ni nk balik kg ka ap? bwak balik semua.. ikan, kipas.. hehe
papepon selamat pergi n kembali ye.. bwk kete tu slow slow.. :)

KuNanGKuNanG said...

Afikah Aziz: slmt ari raya jg..smoga slmt sampai kg ye..:)

KuNanGKuNanG said...

CikMoonAdnan: sma la kiter.maaf andai ada salah silap..selamat hari raya..:)

KuNanGKuNanG said...

sara zainol: cam nak pndah je kan?he3...syg nak tinggal ikan tu...k slamt ari rya wat sara...:)

sifu im said...

ho ho ho balik kampong

Nizam said...

Selamat hari raye,Maaf zahir batin...

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

MataHati @ MH said...

Kepada pemenang teka meneka kat blog saya, sila emailkan no. tepon anda ke

fiverul81@hotmail.com

Tajuk email : kek coklat

KuNanGKuNanG said...

sifu im: blk kg halaman tercinta..:)

KuNanGKuNanG said...

Ajeyy Rawk: tq sudi jenguk cini.nnti sy wt kunjungan balas ye...slmt ari raya maaf zahir dan batin...:)

KuNanGKuNanG said...

MataHati@MH:wah xsangka menang..he3.time kasih..nnti sy emailkan detail sy ye.tq

KuNanGKuNanG said...

Nizam:slamt ari raya jg...maaf zahir batin ye...

msredcheesecake said...

selamat balik kpg...be safe k

selamat hari raya maaf zahir batin

KuNanGKuNanG said...

msredcheesecake: alhamdulillah dah sampi..slamat ari raya...