Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

09 August 2011

" aku dan mercun "


segmen lagi......????suke3x...he3
jom la join segmen sifu ni..
start je nak taip citer pasal mercun ni aku dah sedih?
kenapa aku sedih?
adakah aku punya pengalaman mengerikan?
putus urat sbb mercun? tidak....
luka buah pinggang disebabkan oleh mercun? pun tidak..
atau usus berterabur terkena mercun? oh lagi tiddak...
aku sedih sebab mase kecik abah aku xpenah belikan mercun.
so camne la aku nak main mercun kan3x..
cuma dah besar ni je aku penah beli mercun.2 pun skali je..
bw balik kg, main ngan adik2 aku yg dah terlebih umur.
main seriang mungkin cam kanak2 rebina.hahaha.
sekian pengalaman aku.
terima kasih.

p/s: sape nak join klik banner atas tu ye.

12 comments:

azam said...

jgn main mercun.....membazir....heheheh

tak sukalah....bising, anak nk tidur tak boleh

KuNanGKuNanG said...

azam: oh camni la kot prasaan abah sy dulu.sbb2 abah xbelikan kitorang mercun.hehehe

Afikah Aziz said...

ika pun xpnh men mercun ni kak,cmne nk join ni xde pengalaman haha :P

KuNanGKuNanG said...

Afikah aziz: cube tanya tuan tanah, leh ke pengalaman yg direka2 tp tipu dose lak nanti..he3

ainina rasidan said...

hoho.. byk pengalaman dengan mercun hingga berbekas dkt tangan budak machal hehe

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: oo..machal ye..mesti main mercun sambil bukah.he3..

ainina rasidan said...

haha.. skrg pun main lagi..kalau blh meriam buluh tu nk dibuat ehhe

Ezad Skytech said...

da lama rasanya tak main mercun ni..hee~

sifu im said...

haha tq sudi join..pompuan mmg xde pengalaman dalam men mercun ni..haha

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: amboi..meriam buluh tu...huhu

KuNanGKuNanG said...

Ezad Skytech: dh besor2 ni xyah le main lg..he3

KuNanGKuNanG said...

sifu im: bukan xde pengalaman..cuma KURANG cikit je dari lelaki..kih3(xnak kalah tu..):p