Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

12 August 2011

Segmen Kad Raya Untuk Korang

Segmen ini telah ditutup!


selamat tengahari semua.

kali ni aku nak wat satu segmen sempena hari raya yang bakal menjelma xlama lagi.
aku nak bagi korang kad raya..
so sape yang bertuah, dapatla kad raya dari aku..
maklumla dah lama aku x bagi kad raya kat orang..huhu
caranya senang je.

1) korang mestila follow blog aku ni.
2) wat 1 n3 bertajuk " Segmen Kad Raya Untuk Korang"
3) jangan lupa letak banner kat atas tu ye.
4) wat la cikit ucapan Selamat Hari Raya dan linkkan ke n3 ni.
5) letakkan link url n3 korang kat ruangan komen n3 ni ye.

tu saje, senang kan?

tarikh tutup adalah pada 12/08/2011 jam 11.59 pm.


selamat mencuba semua...:)


34 comments:

azam said...

wow....hehehe...menarik ....kada raya...nanti petang join...sekrang nak keluar jap

KuNanGKuNanG said...

azam: ok slmt mencuba..:)

farah hanim said...

join da :)

http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

farah hanim said...

maaf kalo xbtol ye penggunaan kate gnti diri kat situ..xtaw la same ader kunang2 nie umor brape or sebaya..
kalo salh..infom k

KuNanGKuNanG said...

farah hanim: ala xpe xkisah pun...:) tq join...

man yusoef said...

xnak buat entry...tp nak kad raya bole?? haha

KuNanGKuNanG said...

man yusoef: ala..xaci la cam2...he3

Cheq Sue said...

suppot gie

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

KuNanGKuNanG said...

Cheq sue: tq..:)

Wanieyra said...

Salam. Dah lama tak dpt kad raya...

KuNanGKuNanG said...

Wanieyra: jom la join segmen ni...:) kot leh dapat kad raya..

Waqheh said...

gua tau kad raya clasic je kuang2..

ainina rasidan said...

sudah join.. hehehe.. like2.. kad raya http://aininarasidan.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html
blh jenguk2 :) salam ramadhan

KuNanGKuNanG said...

Ainina rasidan: tq..:)

sifu im said...

duit raya x de??haha

KuNanGKuNanG said...

sifu im: nak duit raye kene la datang rumah..he3.tp kene bawa sikecik comel tu ye sbb kalau datang sorang rase cam xdapt nak bagi memandangkan awak tu dah terlebih umo..kih3

Nizam said...

Teringin gak nak join.Huhu...

vanillagirls said...

join :)

http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

tenkiu ^^

KuNanGKuNanG said...

vanillagirls: tq sudi join..:)

KuNanGKuNanG said...

Nizam: join la.wt n3 ringkas je..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM...JOIN.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

KuNanGKuNanG said...

azatiesayang: tq ye join..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

:D nk join jgak la..... tpi ringkas2 je laa

KuNanGKuNanG said...

Niena: ala tulis seringkas yg mungkin pun xpe..blh je..join la ye..:)

SoLy SoLicious said...

smua dpat ke?

KuNanGKuNanG said...

SoLy SoLicious: kalau xramai yg masuk, semua dapat la.tp kalau ramai, kene undi la..:)

Suhami Ahmad said...

wah best2! mari memartbatkan kembali nostalgia kad raya yang lama,,, =)

lieynanilaz said...

join...
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: jom la join..:)

KuNanGKuNanG said...

lieynanilaz: tq ye sudi join..:)

Bitter & Sweet said...

join:)

http://bittersweetanyway.blogspot.com/2011/08/segmen-kad-raya-untuk-korang.html

KuNanGKuNanG said...

Sweet: tq sudi join..:)

Edy Fee said...

wah dh start bg kad raya..hehehe ramai2 mintak cepat.hehehe
penat lak nak buat nnt.hehe

KuNanGKuNanG said...

Edy Fee: he3..saje nak memeriahkan pra aidilfitri...lg pn kad raya ni cam dah nk pupus je kan.