Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

16 August 2011

emas di hari raya



salam semua...pe la aktiviti korang tengahari camni kan?
mungkin ada yang tengah layan blog..
xkurang dah yang membuta..he3..
lagi bagus mungkin ada yang beramal ibadah..

korang perasan tak biasanye kalau time nak raya mesti tv kerap kuar iklan pasal barang kemas kan.
habib, poh kong, wah chan dan emas sri pinang antara yang popular.
mesti diorang wat promosi besar2ran.
maka berduyun2 la wanita2 akan datang ke kedai emas tuk membeli barang kemas.(terkecuali la aku..he3)
nape time raya orang suka beli barang kemas ye.
cincin sampai 2 3 penuh jari, gelang sampai ke siku,rantai panjang saampai ke perut.kih3..
mungkin sifat wanita kot memang suka pakai barang kemas banyak2kan.
tapi aku memang x suka. rimas....

16 comments:

Cheq Sue said...

haaaaaa............kite pun x suke...sebab nanti kat tempat yang ada emas tu jadi lenguh2... tapi time raya tu la mak soh pakai...

ainina rasidan said...

murah sikit ZHULIAN hehehe

Afikah Aziz said...

mmg ade perasan la iklan2 cmni hehe

KuNanGKuNanG said...

Cheq sue: he3..kalau dah lenguh tu tandanya cheq sue pakai emas yg dah berlebihan ni.mesti pakai banyak emas.he3

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: a'ah..pun boleh gak..he3

KuNanGKuNanG said...

Afikah Aziz: start pose dah ada iklan barang kemas..

azam said...

bahaya pakai emas sekarang......kena ragut

lagipun emas dah super mahal

Waqheh said...

gua seorang jantan, gua cukup alergi ngn barang kemas yg byk bersarabut di tengkok. gua nak termuntah kalo tgk gelang byk2 cincin 1 jari sampai 3 cincin..boleh muntah...

KuNanGKuNanG said...

azam: btl tu..membahayakan diri je.

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: he3..kita yg tengok pun srabutkn. yg pakai tu selamber je.

Niena Pengembara Ilahi said...

tgh hari smlm membuta hehehehhe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mujurlah moon xsuka pakai barang kemas.. dan rimas.. kalo x...mahu habis duit g cari barang kemas gak.. hehe

KuNanGKuNanG said...

Niena: biasela pose mesti letih..ada peluang tido la kan.pe lagi..he3

KuNanGKuNanG said...

C.M.A @CikMoonAdnan: he3,kalau x habisla simpanan cik moon..

msredcheesecake said...

Msred tak minat brg kemas.....
Romote la camana pun....tak layan...hhaaa

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..tau xpe... kalo x..mahu duit simpanan habis ke brg kemas jerk..