Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

18 August 2011

nak masak pe ye...?

sekarang baru tengahari,aku ni dah fikir pe juadah tuk petang ni.
tekak ni rase nak makan bihun je..
nak wat bihun pe ye?
bihun goreng ke bihun sup?
bihun dah ada, ayam pun dah ada,so kene beli sayur,fish ball ngan tauhu je lagi.
apsal aku rajin plak nak masak rini ye?
buang tebiat ke atau saje nak tunjuk skill?he3..


nak masak bihun goreng cam atas ni atau bihun sup cam bawah ni ye..?


9 comments:

azam said...

sedapnya......bihun .....

suka²

KuNanGKuNanG said...

lama dah xmakan bihun..tu yg rase nak masak tu..:)

Miss Nadya said...

nyum nyum...cedap cedap..:)

nad letak header blog ni kat Page Nad

si cantik sally said...

masak la pe pon janji kenyang kan

Waqheh said...

gua lebih selera bihun sup bwh tu..tapi lu buat tak tau ler camne gamaknya...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..pagi td..sahur..mkn bihun...

KuNanGKuNanG said...

Miss Nadya: so smlm sy masak bihun goreng..:)

si cantik sallay: a'ahkn asal dapat makan sudah..:)

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: kalau gua yg buat confirm lu tambah 3 4 kali...ntah2 lu yang habiskn semua.kih3

KuNanGKuNanG said...

C.M.A: sama la sy..sahur makn bihun yg xhabis time berbuka smlm.he3