Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

22 June 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

jom la ramai2 join segmen ni...mesti meriah.sape nak join klik sini k...

33 comments:

bersama kak Es said...

salam kenal dari KakEs :)

KuNanGKuNanG said...

:)...

hajar said...

salam... singgah kat sini jap... :)

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bls kunjungan..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

said...

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

SweetLikeWhat said...

singgah sini pulak

http://sweetlikewhat.blogspot.com

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak said...

salam perkenalan semua

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

singgah semula!!

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/as-salam-sempat-melawat-mereka-sahaja.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cikbintang said...

bintang kecik singgah cni =)
anda ade peluang dpt topup free!!!

http://laylaluckystars.blogspot.com/

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

s u a r a h e a R t y said...

datang dari segmen APKPA

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com


p/s : bole tuju lagu ? hehehe . .

* Zaleta * said...

singgah balik

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

singgah sini :)

http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

-✿Ayu✿- said...

dtg dgn rombongan cik kiah!

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

Idafirdausi punya belog

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sorry lmbt :)

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

KuNanGKuNanG said...

tq semua....:)

genkconer said...

genk tag anda kat entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/genk-promote-blog-part-3.html

KuNanGKuNanG said...

genkconer: tq...:)