Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

27 June 2011

Pencarian Mega Bloglist

mari try yang ni plak...
td jengah kat blog cute ni, pastu nanpak la n3 ni...
gatal je jari ni nak join..
sesape nak join leh la klik sini...tarikh tutup 27/06/2011 jam 11.59 pm..


sebab sy nak jadi satu daripada "Bloglist Mega"ialah sy nak cari rakan blogger seramai mungkin dan nak promasikan blog sy yg still masih hijau ni..maklumla sy ni blogger baru blaja..

6 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
maff lambat balas ziarah..
agak sibuk. ni baru ada masa terluang.
huhu..

chegu zubir..
hehe..semoga berjaya~ ;)

Dee said...

wah..kena terjah jugak ni..

KuNanGKuNanG said...

wslm..tq ye..:)

KuNanGKuNanG said...

Dee: terjah jgn x terjah...he3

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...

,datang singgah blog ni dari mega bloglist c.z. (^^,)

KuNanGKuNanG said...

Izzat Nazmi Siful Bahri: tq sudi datang blog kiter ni..:)