Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

15 June 2011

santai tengahari

ada dua sahabat baik (kamceng giler) tengah dok layan teh tarik kat kedai mamak simpang 3 tepi traffic light..sambil pekena teh tarik, diorang pun borak la...

Fauzan Yewawi:  ko ni nape Rosman Yes? nampak sugul semacam je?

Rosman Yes     :  aku sedih la fauzan..aku dapat tau, aku ni bukan pilihan ati Rosnani Che Too..

Fauzan Yewawi: mane ko tau semuanye? ntah2 ko salah faham je kot..

Rosman Yes     : aku tanya dia sendiri..dia ckp jejaka pilihan dia seorang yang jujur..baik ati, beriman..

Fauzan Yes      : hbs tu pe masalahnye?

Rosman Yes    : last skali dia kata lelaki tu xperlu yg hensem..jelasla aku ni dah kene rejek..aku kan          
                         tampan..segak lagi bergaya..

Fauzan Yewawi: cit, buang masa aku je layan mamat perasan cam ko ni.

* perasaan boleh terjejas dengan sikap perasaan yg terlampau..kui3

12 comments:

lilypelangi said...

haha . perasan gler mamat tuh !

KuNanGKuNanG said...

lilypelangi: he3..mmg perasan terlampau..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha..gler perasan hensem.. haha..

KuNanGKuNanG said...

C.M.A @CikMoonAdnan: he3..nak buat camne, mmg sifat perasan dia xleh dikawal.he3

PatinPasta said...

KuNanG,
Haha! Siap ada feeling sugul yang tak tahan tu. Tapi kena tabek kat Rosman Yes, sebab self esteem tinggi. Hehe!

ini aku? said...

adoi ahahaha. perasan betoi.

KuNanGKuNanG said...

ini aku?: mamat perasan match ngan minah prasan la kan?he3

KuNanGKuNanG said...

Patin Pasta: he3..2 dah over confident namanye..he3

Miss Ran said...

terbaik la hahaha

KuNanGKuNanG said...

Miss Ran: he3..:)

Anamarza said...

hahahaa..gilos perasan!

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: dh xleh dirawat sikap perasan dia2..huhu