Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

24 June 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"

salam jumaat semua...aku pun xnak ketinggalan join contest si jejaka encem ni...sesape nak join leh la klik link Ady Budika ni ye. Tarikh luput (cam makanan plak, he3) contest ni 26/06/11..tepat jam 6 pm tau.


Seingat aku, aku jumpa blog ady masa aku buka blog abg ben.kt ruangan komen ada je muka dia ni...

6 comments:

azian said...

kunang2...
rajinnya join contest....bagus2...
sy nak join jugak tp nak taip entry pun malasnyaa.....huhuhu....tolonnnnn...

KuNanGKuNanG said...

azian: sy sj je suka2..mane tau rezki..dapat la adiah..he3

PapaMacho said...

Dapat biskut Almond London kot.. Huhuhu.. =)

KuNanGKuNanG said...

PapaMacho:xkisah la.aslkn namanye hadiah.leh gak kygkn perut ni.huhu

Nadya O'Conner said...

nad ptomote blog ini dalam entry >>
Miss Nadya Promote Blog Part 1

KuNanGKuNanG said...

Nadya O'Conner: tq nadya..:)