Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

16 June 2011

sok cuti makan angin..

hari ni aku bertungkus lumus sattlekan pe2 yang patut. maklumla sok aku cuti..cuti nak gi mane? aku nak merehatkan diri ngan otak aku ni ha..nak bersenang lenang gi pulau perhentian..harap2 cuaca kat sana elok..malam ni bertolak ke K.bharu, sok pg bertolak ke besut ngan geng2 aku..pastu terus ke perhentian...Perhentian...tunggu kedatangan aku!!!!!!!...he3...aku survey2 gambar kat google td. nnti dah balik dr perhentian aku tepek gambor sebenar k..doakan selamat pergi dan pulang..





cantikkan? xsabar nak tunggu esok...:)

24 comments:

hani@debumelukut said...

wahhhh...bestnya dia...snorkling puas puas yek.

azam said...

best nyer.....seronok g sini ...ikan byk......

Kakzakie said...

Selamat bercuti!!
Jangan lupa nak balik sudahlah:)

KuNanGKuNanG said...

hani@debumelukut: teruja sangat nak gi sana ni..leh snorkling sampai xlarat.he3

KuNanGKuNanG said...

azam: tu la, tengok ikan dalam gambar pun dah geram, kalau tegok live xtau la camne, habis la ikan2 tu lari takut kt sy.he2

KuNanGKuNanG said...

Kakzakie: a'ah kan mane tau dah sronok sgt kat sana sampi rase nak berkampung kat situ plak.he3

Anamarza said...

bestnya gi pulau, teringin gak nak pergi, nak ikut..hehe

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: jom la join skali..ramai lagi meriah..:)

PatinPasta said...

KuNanG,
Oooo gi bercuti ye? Bestnye! Nanti balik buleh cerita dan tepek gambo2 tau. And bikini polka dot mu itu jangan tertinggal :D

lilypelangi said...

pergh! bestnye dia p percuti . nak ikut~~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hwaa...nak g bercuti ye.. bestnyerr

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat becuti..semoga cuaca kat ganu elok2 saje..sbb masa akak balik ari tu..ujan ade..panas pon ade ngeeee

Nour Akmal said...

bestnya g pulau perhentian..
tak pnh g lg ni..
teringin gak..

fairuspeng said...

bestnyer... nak ikuttttttt!!!!!

saje je bagi I jelous

Dee said...

perhentian? bestnya..tetiba rindukan pulau kapas..

Oasis said...

cepat update, nak tgk gmbr2 pulau perhentian tu. wow, sronoknya lepak pulau.

KuNanGKuNanG said...

PatinPasta: best sgt..gambar x sempat tepek lg..bikini? nnti semua org lari tgk sy pakai bikini.hahaha

KuNanGKuNanG said...

lilypelangi: next time kite gi sama2 k. mmg syok..:)

KuNanGKuNanG said...

C.M.A @ CikMoonAdnan: sj nak gi reles tensen..:)

KuNanGKuNanG said...

Rose --{@ibuRafiq@}--: siang cuaca ok, cuma senja dah start ujan..

KuNanGKuNanG said...

Nour Akmal: leh la try gi..mmg best sgt2..

KuNanGKuNanG said...

fairuspeng: lain kali leh la gi sama..awak sponser ye..he3 :P

KuNanGKuNanG said...

Dee: best jauh dari kesibukan kota...

KuNanGKuNanG said...

Oasis: best tgk mcm2 jenis org..yg itam..yg putih..yg belang2..he3