Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

23 June 2011

senarai blog AKU PROMOSI KAU PROMASI AKU..time kasih semua..(2)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

10 comments:

azam said...

aduii....170 yang ada...ini je yang singgah.....
maaflah tak singgah byk sgt lagipun dah petang sgt...balik kerja penat....salam singgah dan kawan ok

KuNanGKuNanG said...

azam: tq..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

naseb baik ca tak join~ kalao tak, ca nak serang orang ramai2 xleh.. :( sebab tenet slow sgt...

tp jeles gak tgok rmai yg join ek...

Scya Lollita said...

wuuu cik scya x sempat join aiyakkk

KuNanGKuNanG said...

CiK DuYuNG [Ca]: 2la pasal...tp blog org lain lg ramai dari list dlm blog sy ni..huhu

KuNanGKuNanG said...

Scya Lollita: xpe3..next time kalau ada lg leh la join..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

yeke...xper la..ade gak yg sudi jenguk...blog ca mcm org xnmpk jek..huhu...

KuNanGKuNanG said...

Cik DuYuNG [Ca]: xpe..slow2..sy pn merangkak2 lagi..nk berlari kejar blogger lain pn xlarat.he3

Golden Rose said...

sha ni plak susah nak chubby....kurus je makan apa pun...huhuhu

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: best la camtu..leh makan sepuas ati..he3