Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

21 July 2011

contest kutuk blog atok

salam semua..wei korang, atok ni ada wat contest..ada ke dia suruh kutuk blog dia. so apalagi, ni la peluang kite ngutuk blog dia habis-habisan...kui3...
atok..(dalam nada manje tau..)..meh cini nak bagitau, rasenye blog atok ni putih suci sangat la..kurang menarik x d'boommmm...pe kata atok bagi ade kaler2 sikit..baru la orang tertarik...dan terus jatuh ati pada blog atok ni..tp bukan jatuh ati kat atok tau..hik3..
tu saje kutukan sy tok. sekian terima kasih.

16 comments:

hafizulhakim91 said...

goodluck. :) kem salam atok.he3.

Afikah Aziz said...

mcm best je hehe,nk join tp xreti bab nk kutuk2 blog org keh3x :p

SoLy SoLicious said...

waahhh..atok hensem..teeheeee

Waqheh said...

gua dari kecik mmg diasuh tidak kutuk..tak pandai nak ngutuk2 ni..gua lebih senang lemparkan pujian cewahhhhhh...keh keh

KuNanGKuNanG said...

hafizulhakim91: tq...nnti along smapaikn slamnye k...

KuNanGKuNanG said...

Afikah Aziz: ala kutuk cikit2 je..kritikan membina gitu..he3

KuNanGKuNanG said...

SoLy SoLicious: atok glemer..kui3

KuNanGKuNanG said...

Waqheh:baik la lu ni..gua pun xpandai kutuk tp terpaksa kutuk sbb gua nak adiah tu...hahaha...

*tengok, gua pun dah ikut lu. guna "gua". kih3

hafiz said...

Macam tu pun ada...

KuNanGKuNanG said...

hafiz: ye la..kite ni kalau asik dipuji je nnt lupe diri plak.he3..dari kritikan la kite leh jd lbh baik kan.:)

Golden Rose said...

nak join kutuk gak la

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: kutuk jgn x kutuk..he3

Suhami Ahmad said...

hihi....ha, untuk edisi ramadhan ni, dah kluo kaler2 sikit dah...raya nanti mesti meriah..mekasih tau joint contest atok...tahniah layak ke final...meh mengundi sebelum sabtu ni...atok buek entry khas kat sini
http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

KuNanGKuNanG said...

Suhami Ahmad: tq atok..sukenye...:)

WuMing said...

Ok..dah vote dah tadi...

KuNanGKuNanG said...

WuMing: tq ya..