Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

27 July 2011

Senario The Movie OPS POCOT


ni la filem baru senario..
hujung minggu tadi sempatla tengok wayang citer ni.
mula2 aku nak tengok Flat 3A. tapi waktu tayangannye dah lepas.
so aku pun tengok la senario ni..
aku bagi 4 bintang kat filem ni.
memang kelakar giler. semua orang dalam panggung tu gelak giler2 la..
aku rase aku gelak memang kuat giler.ntah la aku pn x sedar diri time tu..he3..
filem senario kali ni juga ada motif.
fokus pada RELA (Ikatan Relawan Rakyat Malaysia).
cara nak jadi rela, latihan2 tuk rela..pastu tunjuk sekali tugas2 rela.
so aku rase xrugi aku tengok filem ni..
sape yg lum tengok, cepat la gi wayang k..

18 comments:

azam said...

lawak ye.....tunggu TVastro jelah ni.....nak tgk wayang xdapatlah ,....hehehehe xde masa

Anamarza said...

sejak kahwin tak pernah tgk wayang dah

KuNanGKuNanG said...

azam: sy pun curi2 jg la masa cikit tgk wyg sbb leh makan popcorn tanpa gangguan.hahaha..

KuNanGKuNanG said...

Anamarza:xpe..nanti leh tgk dvd@kt astro..:)

SoLy SoLicious said...

cambest je citer ni

Hanis Azla said...

tgk promo kat tv dgn dgr kat radio pun mcm best sgt movie ni.. tak tahu bila nak pi tgk..

KuNanGKuNanG said...

SoLy SoLicious: mmg best...

KuNanGKuNanG said...

Hanis Azla: gi la tengok.bg sy filem senario yg ni best dari yg dulu2..

Waqheh said...

gua dah bosan ngn budak senario lawak paksa org gelak..keh keh

Diana @ bilakukatacinta said...

hm..sejak bz nak kawen...bz pindah umah...bz jd pengantin baru...satu muvie pon tak sempat tengok kat wayang..padahal zmn bercintun dulu...kami memang kaki wayang..seminggu sekali tengok...

TK said...

huhu~ dah lama tak tengok wayang...

zaidah said...

nak tengok jugak tapi tunggu dvd ajelah...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak tgk gak laa...

KuNanGKuNanG said...

Waqheh: xpe,nnti kite try wat kumpulan baru nak?he3

KuNanGKuNanG said...

Diana@bilakukatacinta: xpe, dulukan yg patut dulu.filem bila2 mase leh tgk..:)

KuNanGKuNanG said...

TK: nape?TK bz ye? try la tgk citer ni..

KuNanGKuNanG said...

zaidah: he3..xpe sama je..leh tgk dvd 2 3 kali kn?

KuNanGKuNanG said...

CikMoonAdnan: tengaok jgn x tengok...:)