Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

04 July 2011

housemate baru

dah beberapa hari xwat n3..bz sesangat...huhu..hujung minggu plak sibuk kemas rumah...maklumla rase dah lama sgt xkemas (pemalasnye anak dara..) he3, dah la kemas sorang2...boring je rase. housemate aku dulu dah pindah..so aku dok sorang2 la slama 2 bulan ni...makan sorang, tengok tv sesorang. nk borak pun xde teman...ciannye la aku...tp sejak semalam aku x sunyi lagi sbb dah ada housemate baru...Putra namanye..aku dok serumah ngan bukan muhrim? oh tidakkkk...!!!!!!...kwangkwangkwang...jangan tertipu ok...Putra tu ialah sejenis ikan...he3...ikan laga warna biru+merah cikit2. tetibe je dapat idea nak namakan Putra...murah je harga ikan laga ni..RM2 je...so aku beli la buat peneman aku yg keseorangan ni...walaupun Putra xleh bercakap tp aku leh bebel kat dia..nyanyi kat dia..hahaha...hari2 la Putra terpaksa dengan aku bebel ngan dengar suara aku yg merdu bak buluh perindu ni..kihkihkih..

putra ku cayang....mmmuuuaaahhh...

11 comments:

Our yg kamu kenal.. said...

putra sorang je...putri takde ke?? berenang bersendirian..hik2...

KuNanGKuNanG said...

Our yg kamu kenal: putri? no no no...i jeles u...hik3..

Our yg kamu kenal.. said...

hik2...

ainina rasidan said...

tu dia putra.. bru nk suruh jais dtg hahah.. nasib ikan

bersama kak Es said...

putra sangat charming okeh .. haha

cantik la warnanya

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: nk panggil en.jais ye...he3..

* hepy besday tuk ayah nina...along xleh komen kat blog nina tu..

KuNanGKuNanG said...

kak es: he3..tq kak..

KuNanGKuNanG said...
This comment has been removed by the author.
mOon jOhari said...

mOon pOng ada...

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/moon-bela-anak-ikan-sebab-kecewa.html

ainina rasidan said...

hehe.. encik jais.,.encik jais.. ohh ok2.. hehe.. thanks.. yeake? huhu.. nnti nina check setting

KuNanGKuNanG said...

mOon jOhari: best kan mOon bela ikan ni..?xbanyak songeh cam orang,he3