Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

19 July 2011

Pemenang ..Pangkor Giveaway..!!!

Dear readers,,

Mesti korang dah tertunggu-tunggu sapa pemenang Pangkor Giveaway :)  Pemenang dipilih dengan menggunakan RANDOM.ORG . Before that aku dan blogger hafizulhakim mengucapkan jutaan terima kasih kat peserta-peserta yang sudi join giveaway kitorang ni. InsyaAllah akan ada lagi contest dan giveaway nanti. So jom tengok sapa blogger-blogger yang bertuah tu. Tahniah!!!!



1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang! Sila hantarkan nama penuh dan alamat anda ke email- hafizulhakim17@yahoo.com. Pada yang kurang bernasib baik, tunggu giveaway dan contest yang seterusnya nanti dari kami :)

21 comments:

asiah_najihah said...

wah..bawah skali rupanya nama asiah..ingtkan xdapat tadi..hehe

KuNanGKuNanG said...

asiah_najihah: tahniah..nanti emailkan detail pada hafizul ye..:)

asiah_najihah said...

orait...dah email..

syawalsimpsons said...

tahniah...
meh la join GA ni...pulak...

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2011/07/ga-like-n-win.html

lilypelangi said...

terima kasih awk . tak sangka ad rezki sy . huhu

KuNanGKuNanG said...

syawalsimpsons: mesti join ni...:)

KuNanGKuNanG said...

lilypelangi: sama2..:)

mocha zaerna said...

likelikelike , menang ! alhamdulillah , bestnya , terima kasih banyak-banyak (:

mocha zaerna said...

dah sent detail (: , and again , thank you very much

Nana said...

kasi sini je la ek address
fauzana ismail
no 16 lrg enggang 6 taman keramat
54200 kuala lumpur

tq

cikida.nurul said...

i win!!! love it.
first time ida menang GA.. nak lompat-lompat atas katil.. hehe
Thanks sgt2.. =)

fa10 said...

rezeki... tq. akak dah bg alamat.

KuNanGKuNanG said...

mocha zaerna: tahniah ye...sama2..:)

KuNanGKuNanG said...

Nana: ok nana, nnti tunggu adiahnye ye..:)

KuNanGKuNanG said...

cikida.nurul: tahniah..lompat jgn xlompat tp baik2 ye tkt patah plak katil tu.he3

KuNanGKuNanG said...

fa10: tahniah ye...:)

mocha zaerna said...

ermmm , rasanya na confirm alamat lagi sekali kat sini ,


NO 12 LEBUH KENARI JAYA 1,
TAMAN KENARI JAYA,
08000 SUNGAI PETANI,
KEDAH DARUL AMAN

KuNanGKuNanG said...

mocha zaerna: ok..tgu adiah nnti ye..:)

ismahrasyidahmansor said...

hehehe..
ad rezeki kat sini.. :)

ismahrasyidahmansor said...

ISMAH RASYIDAH BINTI MANSOR
LOT 13922,KG BALAI MARAS,
21030 KUALA TERENGGANU,
TERENGGANU DARUL IMAN.

KuNanGKuNanG said...

ismahrasyidahmansor: tahniah ye..tgu adiah dari kami..:)