Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

17 July 2011

..Pangkor Giveaway..


.Giveaway ini sudah ditutup.





Dear readers,,

Entry kali ni aku nak buat satu giveaway. Selalu asek blogger lain je yang buat contest & giveaway. So nak gak try buat. :)  Giveaway ni adalah hasil usahasama aku ngn blogger HafizulHakim. Memandangkan kami akan berangkat ke Pulau Pangkor,so nak gak hadiahkan something untuk follower yang bertuah. Senang je nak join giveaway ni. Jom tgk syarat-syarat nya.

1. Anda merupakan follower hafizulhakim's blog dan blog kunangkunang.
2. Buat satu entry bertajuk "..Pangkor Giveaway.."
3. Letakkan banner di atas dalam entry anda dan link kan ke entry ini.
4.Tinggalkan link url anda di ruangan komen entry ini.

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 17 Julai 2011 jam 12 malam. Selamat mencuba!!


cube jangn xcube!!!!

26 comments:

belog|amiyo said...

hadiah boleh join percutian D

Bro ahmad said...

dapat hadiah pangkor ke? best je

Golden Rose said...

sha join ya...


http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

Подтверждаю said...

as salam..
alamak! akak dah promosi ke segmen ni?
pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
perlu tahu,penyakit arthritis boleh berlaku pada blogger.Maka..


Ikhtiarkan cara Mengubatinya Guna Surah. Insya'Allah mujarab.


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Cheq Sue said...

heeeeeee...joined

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

Cik SHiNJU said...

adiah pakej percutian ker?
hehehe...gurau jek...selamat bercuti.. :)

KuNanGKuNanG said...

belog amiyo: kalau nk join becuti skali leh..tp kene bayar sendiri la.he3

KuNanGKuNanG said...

Bro Ahmad: a'ah..adiah dr pangkor..

KuNanGKuNanG said...

Golden Rose: tq sha..tunggu keputusannye minggu depan k

KuNanGKuNanG said...

wslm..menarik2.nnti sy gi blog awak k.

KuNanGKuNanG said...

Cheq Sue: tq ye join GA ni...:)

Syai Sipot said...

Salam.
Join juga.

;)

ID follower ; rossyai

Url : http://syailakan.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

Thanks
Bai.

KuNanGKuNanG said...

Syai Sipot: tq Syai coz join GA ni..:)

sue perbs.. said...

thanx jemput.. join

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

Qynisma said...

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

jOined.

KuNanGKuNanG said...

aue perbs: tq sudi join..:)

KuNanGKuNanG said...

Qynisma: tq ye sbb sudi join GA ni...

NasZ said...

pangkor ke? haha.. nak jumpa saya tak? haha.. gurau je..

MOHD NASER.com

KuNanGKuNanG said...

NasZ: dok pangkor ke?leh la blanje ye..hik3..

Nour Akmal said...

wahhh..menarik..mcm nk join je...=)

KuNanGKuNanG said...

Nour Akmal: join la, mane tau bertuah dapat adiah..insyaAllah adiah menarik..:)

bexraz said...

dah terjah...

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

KuNanGKuNanG said...

bexraz: tq ye sudi join..tunggu kptsn minggu depan k.:)

Dee said...

insyaallah join..17 eh..weekend ni dee cuba ye..

lilypelangi said...

sy join!~



http://pelangichenta.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html

ismahrasyidahmansor said...

done join :)

http://deepylo00p.blogspot.com/2011/07/pangkor-giveaway.html