Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

04 July 2011

kene tindih

time lunch tadi tengah syok2 aku meratah karipap( makan karipap je, diet..he3) member aku call..sj je borak2...pastu terkeluarla cite dia xleh tido malam tadi sbb kene tindih..dia kata dia nampak benda tu warna coklat..benda2 mmg besar sangat..sampai dia xleh nafas, masa kene tindih tu dia kata dia ingat lagi baca ayat kursyi tp benda2 still tindih dia.pas2 dia jerit2 panggil ma dia, ma dia datang kejut baru la dia sedar...aku pn pernah alami benda ni. tp dulu2 la..skrg xpenah plak..pe penjelasan pasal situasi ni ye?ada sesape tau x?memang betul ada benda tindih kite @ hanya ilusi kite je ye?


adakah berkemungkinan makhluk spt ini yg menindih kawan aku ye?

13 comments:

Anamarza said...

pernah terbaca satu artikel kata sbb bdn kita penat sgt, tah la

Nizam said...

Kes tido ikut suke la ni...

ainina rasidan said...

along kalau kena tindih bear cam gini xpe long best haha

KuNanGKuNanG said...

Anamarza: mungkin jg kan?badan terlalu lth...

KuNanGKuNanG said...

Nizam: xjg..member sy kata dia dah basuh kaki..dah bc doa pn seblum tdo..

KuNanGKuNanG said...

ainina rasidan: he3...jgn sampai lemas suda...:0

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm..xpernah plak alami cam2.. tapi ada laa gak dengar kawan2 sebilik yg penah kena tindih..

KuNanGKuNanG said...

CikMoon: sy pun dulu2 je penah kene skali 2..skrg xpenah la plak.

Dee said...

dari segi sains ada penjelasannya sis..kalo tak silap kiranya..minda kita dah sedar..tp otak kita tak set utk bangun lagi..tu yg mcm kena tindih..tp wallahualam..

KuNanGKuNanG said...

Dee: oh, mungkin jg benda ni leh berlaku..tq Dee..

umie mia said...

kihkihkih kalo teddy bear tu tindih terus pelok la.. penah gk alami gini badan rasa mcm kena tindih dan mulut kelu tak dpt ckp.. tp dlm teori sainsnya ada yg kata sbb badan kite terlalu penat sgt dan sama spt yg dee katakan tu

KuNanGKuNanG said...

umie mia: kalau teddy bear, sy yg tindih teddy bear2..hahaha..yela kot.mungkin badan kite penat sgt2..

KuNanGKuNanG said...

umie mia: sy xleh nk comment la kat smua n3 umie mia...nape ye?slalu leh baca je...